Egyesítette erejét a Puma és a Helly Hansen

2020. március 02.
Limitált szériás közös kollekcióval jelentkezik a két nagy márka, hogy visszahozza nekünk a kilencvenes évek hangulatát.

Másodszor is összeadta tudását a Puma és a Helly Hansen, és egy olyan vagány, nagyon színes kollekciót dobott piacra, amiben benne van a Puma laza, sportos DNS-e, illetve a Helly Hansen magas szintű technikai tudása és a kültéri felszerelések gyártásában szerzett tapasztalata.

A több mint 140 éve alapított Helly Hansen eleinte a zord körülmények között élő tengerészek és halászok számára készített vízálló ruhadarabokat, mára pedig nemcsak a vitorlás- és síruházat terén számít vezető márkának, de a prémium munkaruházati felszerelések piacán is. A norvég brand merész külsejű technikai ruhadarabjai kétségkívül nyomot hagytak a kilencvenes évek hip-hop kultúráján és utcai viseletén is.

A vibráló, kilencvenes évekbeli utcai stílus előtt tisztelgő kollekció különleges anyagokkal, színkombinációkkal, mintákkal ötvözi a modern technikai megoldásokat. A ruhákat a két márka weboldalán szerezhetjük be.

puma helly hansen

helly hansen x puma

helly hansen x puma 2

helly hansen x puma

helly hansen x puma

helly hansen