EmmaVano: letisztult magyar ékszerek egyedi szöveggel

2020. március 02.
A kis családi, illetve „házaspári” vállalkozás alig egy éve alakult, de egyedi tervezésű és gravírozású ékszereiket már most szó szerint kapkodják a vásárlók.

Titkuk az egyediség mellett a megfizethetőség is – és persze a szépséges formák. A hipoallergén orvosi fémből készült, abszolút személyre szabható ékszerek minimál dizájnt kapnak, arany, ezüst és rozé színben kaphatók.

A feleség, Beatrix, aki régebben a bizsuk nagy rajongója volt, egyszer a sok bizsu helyett ajándékba kapott egy igazi kedvencet. A csodás karkötőt – külön neki szóló idézettel – rögtön a szívébe zárta, és mindig, mindenhová viselte. Szépséges kedvencét viszont sajnos hamarosan el is veszítette valahol, így attól a naptól kezdve addig nem nyugodott, amíg el nem tudta készíttetni saját magának. És ezzel megszületett az EmmaVano brand.

Ma pedig már nincs olyan alkalom, amelyre ne találnánk a márkánál valamilyen egyedi szépséget, legyen az Valentin-nap, a legszorosabb barátság ünneplése, gyerekszületés, vagy akár egy koszorúslány-felkérő buli.

A márkának egyébként érdekes módon nemcsak „a férfi ajándékot vesz a nőnek” típusú megrendelései vannak, hanem legalább annyi páros ékszert is keresnek a vásárlók – általában az urak azok, akik szeretnének „ugyanolyan”, vagyis páros ékszert viselni szívük választottjával.

Ez persze érthető, hiszen óriási a hiány a letisztult dizájnnal készült, luxusminőségű, és mégis megfizethető férfiékszerekből. A karkötők, nyakláncok vagy gyűrűk egyik darabja rejti a szöveg vagy a rajz (általában stilizált szívecske) egyik felét, a másik darab pedig a másikat, de vannak páros köves ékszerek is, két, egymásra rímelő színben pompázó kővel.

Beatrix szerint egyébként mostanában a névvel ellátott, hasábmedálos nyakláncokat keresik a legtöbben, akár anyukáknak a gyerekek nevével, akár az apukák számára. „ A történetet mi kezdjük el, de nálad a befejezés” – az EmmaVano szlogenjét érdemes megjegyezni, és figyelni a márkát, ha szeretjük a kreatív és különleges szövegeket gyönyörű formákba öntve.

5 fotó megtekintése

Szerző: Somorjai-Gáti Eszter, a Mom Loves Diamonds bloggere

Ezt már olvastad?