Letisztult, tartós és környezettudatos: ilyen az ökotudatosok tökéletes kulacsa

2019. szeptember 24.
Egy jó kulacs befektetés. Első látásra húzós lehet az anyagi vonzata, de ha utánaszámolunk, nem is olyan sok PET-palackos víz és üdítő jön ki az árából. Ráadásul egy minőségi kulacs hosszú évekig hű társunk lehet a tudatosság útján, elkísérhet minket irodába, túrázni, edzőterembe vagy hosszú utazásokra is anélkül, hogy hulladékot termelnénk vele. 

A PET-palackok kiiktatása az életünkből a nulladik lépés kell, hogy legyen a környezettudatos életmódra váltáskor. Ehhez pedig elengedhetetlen egy masszív, megbízható kulacs, amit magunkkal vihetünk mindig, hogy elkerülhessük azokat a öko-krízishelyzeteket, amikor jobb híján leemelünk egy-egy palackos ásványvizet gyorsan a polcról. Persze ez vásárlás nélkül, üvegekkel, régi műanyagpalackokkal vagy akár még befőttesüveggel is megoldható, hosszútávon azonban praktikusabb és higiénikusabb lehet egy megbízható kulacsot beszereznünk.

A 24Bottles éppen ilyen. Millió színben és mintában pompázó borításával vidámságot és stílust hozhat a mindennapjainkba, de persze nem csak a külseje miatt szerettünk bele ebbe a kulacsmárkába. Hanem azért is, mert hiperbiztos kupakjának hála nem kell aggódnunk a balesetektől sem, amelyek rosszul záródó termoszok és kulacsok esetén katasztrófát okozhatnak a retikülünkben.

A márka kulacsai rozsdamentes acélból készülnek, és létezik belőlük duplafalú verzió is, a Clima mely hihetetlen, de 24 órán keresztül hidegen, 12 óránk keresztül melegen tartja a beletöltött italt. A városi használatra fejlesztett verziója pedig az Urban, ami 110 gramm pehelysúlyával tökéletesen illeszkedik a nagyvárosi életmódhoz. A kulacsok több méretben előrhetően, a legkisebb akár még a reggeli kávénkhoz is tökéletes, a legnagyobb pedig különösen jól jön akkor, ha egész nap úton vagyunk és nincs lehetőségünk újratölteni a 24Bottlest.

Most meg is nyerheted: a játékot ITT találod!