Naomi Campbell: „Gyógyuló függők vagyunk!”

2020. április 13.
Karantén idejére jó programnak ígérkezik a legendás szupermodell újdonsült YouTube-sorozata, amelyben leghíresebb barátaival beszélget.

A No Filter With Naomi című sorozat nem akarja megváltani a világot, az egész nem más, mint egy baráti csevegés A-listás arcokkal. A videobeszélgetésben szerepelt már Cindy Crawford, Nicole Richie, legutóbb pedig Marc Jacobs, aki nemcsak arról mesélt, hogy négy hete nem járt körmösnél, de arról is, hogy milyen érzés volt, amikor hírhedt kollekciója miatt 1993-ban kirúgták a Perry Ellistől, és hogy Gianni Versace volt az egyetlen, aki segítette őt. Az amerikai tervező intim dolgokról is vallott. „Drogfüggő vagyok. Alkoholista vagyok. Volt hajbeültetésem és töltettem az arcom” – mondta, mire Naomi Campbell úgy reagált: „Gyógyuló függők vagyunk!”

A két barát olyan pillanatokat is felidézett, amikor a tervező magánrepülőt küldött érte és megannyi modelltársáért Milánóba, máskülönben nem tudtak volna Párizsba érni Jacobs első Louis Vuitton show-jára. „A repülő tele volt Louis Vuitton dobozokkal, nekünk küldte őket. Emlékszem, mondtam Marc-nak, »Gondoskodj róla, hogy legyen a repülőtéren fotós, aki megörökíti, ahogy a Vuitton csomagokkal megérkezünk«” – emlékezett vissza a még mindig bombatestű modell.

A beszélgetés során a tervező a gyerekkorára is kitért: „Kisgyerekként sokat piszkáltak az ötözékeim és a külsőm miatt. Kilencévesen a fenekemig ért a hajam, kihímeztem a farmerem, befestettem a farmerkabátom. Teljesen szét voltam szakadva, éreztem az őrült késztetést, hogy valahogy kifejezzem magam.” A tervező terápiában tanulta meg, hogyan tud megküzdeni az önkifejezés iránti vágyakozásával.

„Nem fogok szégyenkezni a külsőm, a megjelenésem miatt. Zaklattak, mert önmagam voltam. Nem fogok elbújni. Nem maradok csöndben. Ez egy utazás, hogy megtaláld az igaz önmagad – és ha egyszer rátaláltál, nem engedheted meg senkinek, hogy azt mondja, nem vagy elég jó. Nem akarom, hogy elfogadjanak. Nem akarok beilleszkedni. Tartozni akarok valamihez, valakihez.”

A teljes karanténvideót itt tudjátok megnézni:

Forrás: Fashion Magazine
Nyitókép: Getty Images

Ezt már olvastad?