Bárki szerepelhet Rihanna új divatkampányában

2020. május 14.
Rihanna brandje köztudottan a hétköznapok nőjét akarja megszólítani, akinek alakja, bőrszíne, magassága, testsúlya, szemének színe, hajának hosszúsága mellékes körülmény. Üzenetét most egy újabb ötlettel húzza alá, legújabb kampányában ugyanis megint csak nem kér a szupermodellekből.

A Savage x Fenty nemrég ünnepelte fennállásának második évfordulóját, ennek örömére pedig egy különleges divatanyaggal készült. Nyári kampányának képeit karanténban készítette el: a modellek otthonaikban csinálták meg a képeket, amiket aztán a kollázsművész, Rafatoon trópusi háttérmotívumokkal egészített ki. Rihanna azonban nem érte be ennyivel, annyira megszerette a sorozatot, hogy folytatást akar, a júliusban megjelenő kollekcióban pedig már a márka rajongói is helyet kaphatnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2020, időpont: 6:00 (PDT időzóna szerint)

A szuperdögös énekesnő arra kéri a brand kedvelőit, hogy júliusig küldjenek magukról fotókat a Savage x Fenty Instagram-oldalán keresztül, hogy aztán kiválaszthassák azokat a nyerteseket, akikről a FaceTime-on keresztül elkészíthetik a divatkampány felvételeit. (Bella Hadid fotózása óta tudjuk, ez a megoldás nagyon is működőképes).

Ha ez az ötlet nem lenne elég, a brand – egy kis nyarat idéző “beütéssel” – újra piacra dobta a vásárlók kedvenc darabjait. A termékek ára 20 és 49 font között mozog.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) által megosztott bejegyzés, Máj 11., 2020, időpont: 11:05 (PDT időzóna szerint)

 Forrás: Popsugar

Ezt már olvastad?