Állva tapsolták Rihanna beszédét a díjátadón

2020. február 26.
Emberbaráti tevékenységéért kapott díjat Rihanna az NAACP Image Awards ceremónián. Az énekesnő megindító beszédét állva tapsolta a közönség.

A kaliforniai Pasadenában adták át az 51. NAACP Image Awards díjait, amellyel a színesbőrű művészeket tüntetik ki minden évben a film, a zene vagy az irodalom területén nyújtott tevékenységükért.  Rihanna az elnöki különdíjat kapta meg emberbaráti munkájáért a ceremónián. Az Umbrella énekesnőjének beszédét álló ováció fogadta a teremben.


„Köszönöm Derricknek és az NAACP munkatársainak, mindazoknak, akik a teremben foglalnak helyet vagy otthonról nézik a díjátadót, azoknak, akik az életüket és munkájukat a színesbőrű emberek támogatásának szentelték” – kezdte a 32 éves énekesnő köszönőbeszédét.

„Ez az este nem rólam szól. A cél sokkal nagyobb nálam, ám nem nagyobb nálunk. Az én részem nagyon csekély csupán a munkából, amit a világban eddig tettünk, és amit még tenni kell – folytatta Rihanna. – Szerencsés vagyok, hogy elindíthattam a Clara Lionel Alapítványt 2012-ben, és ha valamit megtanultam, az az, hogy csak együtt hozhatjuk helyre a világot. Széthúzással nem tehetünk semmit, nem tudom ezt eléggé hangsúlyozni. Nem hagyhatjuk, hogy az érzéketlenség átjárjon minket. Nem gondolkodhatunk úgy, hogy ez az ő problémája, nem az enyém, ez a nők problémája, ez a feketék problémája, ez a szegények problémája.”

Rihannát állva tapsolta a közönség a beszéde alatt, köztük Tracee Ellis Ross és Angela Bassett színésznők is.

„Köszönöm a NAACP-nak a társadalmi egyenlőségért tett erőfeszítéseit. Köszönöm, hogy az erőnket és az állhatatosságot ünnepli. Hatalmas megtiszteltetés, és tudom, hogy együtt sokra vagyunk képesek” – zárta beszédét a Grammy-díjas énekesnő.

Rihanna nemrég jelentette be, hogy régóta várt albuma, amelyet csak R9-ként emleget, már a célegyenesben van, ám a megjelenés pontos dátumát egyelőre nem közölte.

Forrás: Marie Claire Australia, People
Fotó: Getty Images