Itt a vadonatúj Air Max

2019. február 07.
A Nike Air Max egy vadonatúj darabbal kezdi az évet. A futurisztikus Nike Air Max 720 izgalmas dizájnja mintha a jövőből érkezett volna hozzánk. Nézzétek csak, hogy fest a széria útja a kezdetektől!

A közelgő Air Max Season apropóján íme egy kis visszatekintés a kezdetekre az Air Max az első modellektől a „jövő cipőjéig”, és néhány újdonság a legújabb darabok közül.

Nike Air Max Light (1989)

Az Air Max Light 1989-ben, két évvel az eredeti Air Max I után jelent meg, és az igazi sneaker gyűjtők úgy tekintenek rá, mintha ez lenne az Air Max II. A hasonlóság mellett azonban fontos különbségek is fellelhetők az Air Max Light modellnél, mint például a légáteresztő hálós felsőrész, állítható szélességű fűzőrendszer és itt használták először a légpárnát körül ölelő PU/Phylon anyagot, amely azóta az Air Max cipők védjegyévé vált.

Nike Air Max Tailwind IV (1999)

Az Air Max Tailwind IV-et 1999-ben dobták először piacra. Légáteresztő, hálós felsőrészével és bordázott oldalfalaival eltért az addig megszokott dizájntól, de a Nike egyik legsikeresebb újítása, a PU anyagból felépített talp és a szabad szemmel is látható légpárna egysége visszaköszön a modellben.

És most lássuk a 2019-es év nagy durranásait, az új Air Max cipőket:

Nike Air Max 720 (2019)

A Nike második, kifejezetten utcai viseletre tervezett Air Max modellje több szempontból különleges. Ami először feltűnik a cipőn, hogy sarokrésze minden eddiginél magasabb. A talp teljes hosszán megtalálható Air légbetét biztosítja a maximális komfortot viselője számára, miközben környezetvédelem és a természet szépségei is megjelennek a cipőn: 75 százalékban újrahasznosított anyagból készült, színvilágában pedig különböző természeti jelenségeket idéz. A modell február 1-től kapható a sarki fény színeiben, de hamarosan a polcokra kerülnek a naplemente, napfelkelte, a tenger és a holdfogyatkozás ihlette darabok is.


Air Jordan Proto-Max 720 (2019)

A Nike Air Jordan Proto-Max 720 esetében a Nike Air technológia találkozik a hamisítatlan Jordan dizájnnal, egy teljesen új formát alkotva a Jordan márka Flight Utility világán belül. A pehelykönnyű, rugalmas felsőrész és az állítható pánt mindig tökéletes tartást biztosít viselőjének, a Flight Utility grafikus részletei pedig megjelennek a cipő nyelvén és a sarokrészénél is.

Nike Air VaporMax 2019

Hogy milyen a Nike Air VaporMax 2019? Vegyük az eredeti VaporMax légpárnák kényelmét, és képzeljünk el valami sokkal jobbat! Megújult, Nexkin felsőrésze fokozott tartást biztosít, így a VaporMax 2019 az eddigi legrugalmasabb és legkönnyebb Air Max modell.