Az első arab tervező, aki együttműködik a H&M márkával

2020. július 21.
A márka egy újabb különleges együttműködést jelentett be. Ezúttal egy izgalmas arab tervezőt kértek fel a közös munkára.

A svéd Hennes & Mauritz, avagy a H&M olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Stella McCartney, a Lanvin, Sonia Rykiel, az Erdem, a Versace, Alexander Wang vagy épp Giambattista Valli, a kollaboráció pedig olyan sikereket hozott a brand számára, hogy eszük ágában sincs leállni vele. Legutóbb a libanoni Sandra Mansour tervezővel állapodtak meg, az együttműködés pedig egyáltalán nem a véletlen műve, az arab tervező munkái ugyanis mesésen egyediek.

Kattints a fotóra a galériáért!

4 fotó megtekintése

Az álmodozó, letisztult, szép alkotások precíz kézműves munkával, történetmeséléssel és csipetnyi modernséggel társulnak, ami a H&M számára tervezett kollekcióban is visszaköszön. Puha, finom szövetek, virágmotívumok, pöttyök és a természet elemei, a napsugár és a fény díszítik a szöveteket. A tervező nem titkolt célja, hogy munkáival reményt adjon a nők számára – hiszen ez az, amire oly nagy szükségünk van mostanság.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

s a n d r a m a n s o u r (@sandramansour) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2020, időpont: 12:50 (PDT időzóna szerint)

Forrás: graziame

Ezt már olvastad?