Izgalmas tervezővel bővült a Lucky Shepherd csapata

2020. július 26.
Augusztusban új tervezővel bővül a Lucky Shepherd Designer Store csapata, ismerjétek meg az új ékszerkészítőjüket!

Égi Marcellt már gyermekkorában lenyűgözte az izzó fém és a drágakövek látványa, a szerszámok, a műhely hangulata. Már ekkor érezte, hogy ékszer- és tárgytervezéssel akar foglalkozni. Tanulmányait a Kisképzőben kezdte, diplomáját a MOME-n szerezte.

Az általa alkotott ékszerekre és tárgyakra a frissesség, a játékos építkezés és az innovatív technológiák keresése jellemző. Magyarországon az elsők között használta a digitális tervezést és a 3D technológiát mint főállású tervező egy ékszergyártó cégnél.

A 3D nyomtatás egyre szélesebb körben elterjed: a nyomtatók ott vannak az iskolákban, a tengereken cirkáló anyahajókon és a nemzetközi űrállomáson. Tudunk nyomtatni szívbillentyűt, akár sült húst is vagy egy egész házat.

Az If ékszercsalád fülbevalói is ezzel a modern technológiával készülnek. A felhasznált alapanyagot kukoricakeményítőből állítják elő, száz százalékban természetes, teljesen lebontható, így nem szennyezi a környezetet. Ennek a nagyszerű alapanyagnak köszönhetően a fülbevalók és gyűrűk színesek, könnyűek és játékosak. Az ékszerek geometrikus formavilága a természet bujaságát idézi.

A tárgyak születése az elképzelt ötlet megjelenítésével, kézi rajzolással kezdődik. A tárgy pontos formáját egy 3D tervező programban nyeri el. Az ékszer elemeit ezután a 3D nyomtató hívja életre, az összeállítás és finomítás végül ismét manuálisan történik.

További divatcikkekért kattints IDE!