Nézegess szebbnél szebb kollekciókat a milánói divathétről!

2020. szeptember 28. |

Bár a koronavírus az élet szinte valamennyi területén komoly akadályokat gördített az utunkba, a milánói divathét a példa arra, hogy a kreatívitásnak nem szabhat határt. Újabb mesés kollekciókat mutatunk.

Dolce&Gabbana

Szicília inspirálta a nagyobb méreteket is kínáló Dolce&Gabbana 2021-es tavaszi–nyári kollekcióját, aminek apró részleteiben nemcsak a kultúra és a történelem elevenedik meg, de a kézműves ember is, aki két kezével azért dolgozik, hogy valami egyedit teremtsen.

Mila Schon

Mila Schön kollekciója az időtlen modernitás monogramja, a letisztult szabásminták, a struktúrák, a ruhák „folyékony” kiterjedése az alapanyag (kasmír, selyem, gyapjú) minőségét hangsúlyozzák. A tervező nem titkoltan örök és kortalan darabokat tervezett, amik mindörökre beköltözhetnek a gardróbszekrénybe.

Genny

A Genny 2021-es tavaszi–nyári kollekcióját Olaszország ihlette, az ország színei, textúrái, zenéje, története, kultúrája, és az a kifogyhatatlan kreativitás, ami örök mozgásban tartja a tervezőket. Az összeállítás és a ruhák célja, hogy nyugalmat és jóérzést adjon viselőjének.

Olvasd el ezt is!

A milánói divathét legszebb ajkai

A milánói divathét legszebb ajkai

Milánó ilyenkor minden évben a világ ideiglenes divatfővárosa lesz, ahol a Fashion Week kifutók hemzsegnek a legmenőbb új tervezésektől, a Front Row-k a sztároktól, de azért izgalmas sminkújdonságokban sincs hiány.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat