Nézegess szebbnél szebb kollekciókat a milánói divathétről!

2020. szeptember 28.
Bár a koronavírus az élet szinte valamennyi területén komoly akadályokat gördített az utunkba, a milánói divathét a példa arra, hogy a kreatívitásnak nem szabhat határt. Újabb mesés kollekciókat mutatunk.

Dolce&Gabbana

Szicília inspirálta a nagyobb méreteket is kínáló Dolce&Gabbana 2021-es tavaszi–nyári kollekcióját, aminek apró részleteiben nemcsak a kultúra és a történelem elevenedik meg, de a kézműves ember is, aki két kezével azért dolgozik, hogy valami egyedit teremtsen.

Dolce&Gabbana
8 fotó megtekintése

Mila Schon

Mila Schön kollekciója az időtlen modernitás monogramja, a letisztult szabásminták, a struktúrák, a ruhák „folyékony” kiterjedése az alapanyag (kasmír, selyem, gyapjú) minőségét hangsúlyozzák. A tervező nem titkoltan örök és kortalan darabokat tervezett, amik mindörökre beköltözhetnek a gardróbszekrénybe.

Mila Schon
25 fotó megtekintése

Genny

A Genny 2021-es tavaszi–nyári kollekcióját Olaszország ihlette, az ország színei, textúrái, zenéje, története, kultúrája, és az a kifogyhatatlan kreativitás, ami örök mozgásban tartja a tervezőket. Az összeállítás és a ruhák célja, hogy nyugalmat és jóérzést adjon viselőjének.

42 fotó megtekintése

Olvasd el ezt is!