A milánói divathét legszebb ajkai

2019. szeptember 24.
Milánó ilyenkor minden évben a világ ideiglenes divatfővárosa lesz, ahol a Fashion Week kifutók hemzsegnek a legmenőbb új tervezésektől, a Front Row-k a sztároktól, de azért izgalmas sminkújdonságokban sincs hiány.

Az olaszországi divathét most is rengeteg izgalmas újdonságot tartogatott, és messze nem csak divatfronton. A beauty backstage valóságos színorgiával kápráztatott el, olyan árnyalatokat felcsillantva, hogy már most számolni kezdtük a napokat a 2020-as tavaszi-nyári szezonig. Kóstolóként következzen három izgalmas rúzs a Milánói Divathétről, amik kicsit felforrósítják az őszi hétköznapokat.

Vivetta – dupla tónus

A Vivetta bemutatóján látott ajaksminket legszívesebben most azonnal felkennénk. A fukszia és a narancs forró fúziója soha ilyen szépen nem harmonizált még ajkakon. Az összkép bár nem kifejezetten visszafogott, mindenképp emlékezetes – egy csipetnyi csillámos utóérzettel fűszerezve.

Max Mara – dark életérzés

A Max Mara úgy fest, az Addams family sminkkultúrájához nyúlt ihletért, és álomszépen harmonizálta: haloványkék szemhéjsminkhez felkent, éjsötét szederszínű ajkakkal. Nem egy szolid választás, de a megfelelő outfittel határozottan elegáns tud lenni.

Moschino – Picasso nyomában

Az olasz divathétre rengeteg dizájnernek elszabadult a kreativitása, vezető make-up dizájnereiken keresztül olyan sminkeket tálaltak, hogy biztosan emlegetni fogjuk egy ideig az aktuális tavaszi-nyári szezont. A Moschino csapatát idén Pablo Picasso munkássága ihlette meg, nem is akárhogy. A szemsmink is lenyűgöző, de az ajakfestés az, ami egészen friss megközelítést hozott a kifutókra. Csábító, éles ívek a felső ajkakon, tüzes piros árnyalatok vágnak új, izgalmas irányt az ajakfestés-trendekbe.

Fotó: imaxtree.com