Ezek lesznek a legszerencsésebb hónapok 2021-ben a csillagjegyeknek

2020. december 20.
Valószínűleg mindenki készen áll már arra, hogy lezárjuk 2020-at, és minden jel arra utal, hogy 2021 valamivel fényesebb időszakokkal kecsegtet. Ráadásul azt is jó előre tudhatjuk, hogy melyek lesznek a legragyogóbb hónapok az egyes csillagjegyeknek.

Az új év egyet jelent a reménnyel, különösen 2020 után várjuk a friss kezdetet. Az asztrológiai 2021-re lendületet, újjászületést és a csapatmunka erősödését vetíti előre, ugyanakkor azt is elárulja, mely hónapok lesznek a legjobbak arra, hogy az egyes csillagjegyek elérjék céljaikat. 

szerencses-honap-2021-csillagjegy

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos az egyik legtökéletesebb párja a Vízöntőnek a zodiákusban. Mivel 2021-ben a legnagyobb figyelem a Vízöntő jegyre irányul majd (a Jupiter és a Szaturnusz itt tartózkodik majd az év nagy részében), ez a Kosok számára is remek lehetőséget ad arra, hogy kiteljesedjenek. Improviáció és újítások jellemzik majd, különösen ami a munkát illeti. A csillagjegy szülöttei új utakat fedeznek fel, ám ne legyenek türelmetlenek! A közösségépítés lesz a kulcsszó a Kosok számára 2021-ben.
Szerencsés hónapok: február, április, július és október
Legrosszabb hónapok: május és június

Bika (április 20. – május 20.)

Bár a változás nem a kedvence a csillagjegy szülötteinek, megtanulták értékelni 2020-ban. Ennek nagy hasznát veszik majd az új évben, különösen ami a karrierjüket illeti. Új feladatok, új kihívások és a régi minták elhagyása lesznek majd 2021 legnagyobb feladatai a Bikák számára.
Szerencsés hónapok: január, március, május, szeptember
Legrosszabb hónapok: február, július

Ikrek (május 21. – június 20.)

2021 teljesen feltölti a csillagjegy szülötteit. Ebben az évben meghallgatják majd az Ikrek jegyűeket, arra azonban nem árt majd ügyelniük, hogy ne pazarolják az energiáikat sem a magánéletben, sem a munkában. Koncentráljanak arra, amit szeretnének, a többit pedig engedjék el.
Szerencsés hónapok: február, április, június és október
Legrosszabb hónapok: március és szeptember

Rák (június 21. – július 22.)

Bár a Rákok óvatosan indulnak el az új évben, pár hónap elteltével megérezhetik, hogy eljött az ő idejük. Az önmaguk mélyebb megértése, a tanulás, reflektálás, belső utazás és felfedezés lesz majd az évük középpontjában.
Szerencsés hónapok: március, június, július és november
Legrosszabb hónapok: február és október

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Eredményekben gazdag év vár az Oroszlánokra. Ám 2021-ben meg kell osztaniuk másokkal a rivaldafényt, muszáj lesz csapatban működniük az eredményességhez, a nagyobb jó eléréséhez.
Szerencsés hónapok: február, április, augusztus, december
Legrosszabb hónapok: május és október

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

2021-ben a csillagjegy szülöttei átgondolhatják, hogyan használják fel erőforrásaikat, idejüket, energiájukat, javíthatnak általános fizikai és lelki állapotukon, munkaeredményeiken. Lejjebb kell azonban adniuk perfekcionizmusukból, engedményeket kell tenniük, hogy sikeresebben alakíthassák ki a munka és magánélet közötti egyensúlyt.
Szerencsés hónapok: február, május, augusztus, december
Legrosszabb hónapok: június és november

Olvastad már?

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Új életre kel a Mérlegek társasági élete 2021-ben. Új emberekkel találkozhatnak, izgalmas beszélgetéseket folytathatnak és elmélyíthetik emberi kapcsolataikat. A munkában is az együttműködés éve következik, ami különösen kedvez a csillagjegy szülötteinek.
Szerencsés hónapok: február, április, június, október
Legrosszabb hónapok: július és december

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ez az év a családról és az otthonról szól majd a Skorpiók számára. Egyre tisztábban látják kapcsolataik valódi lényegét, mind a munkában, mind a magánéletben. Néhány kapcsolatot fel kell majd számolniuk, néhányat megújítani.
Szerencsés hónapok: március, május, július, november
Legrosszabb hónapok: február és augusztus

Nyilas (november 22. – december 21.)

Sokkal szabadabbnak érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei, mint 2020-ban, végre ismét kiélhetik kalandvágyukat. Hat lóval sem lehetne visszatartani az utazástól a Nyilasokat, ha véget ér a járvány, hiszen kíváncsiságuk, az új megismerésének és a tanulásnak a vágya kimeríthetetlen bennük.
Szerencsés hónapok: február, április, július, október
Legrosszabb hónapok: március és szeptember

Bak (december 22. – január 19.)

Különös figyelmet kap 2021-ben a Bakok anyagi helyzete. Kellő óvatossággal gondolják majd át a csillagjegy szülöttei, mibe fektessék pénzüket és hogyan gazdálkodjanak. Ha így tesznek, remek időszak köszönt rájuk, ami a munkát és a bevételeket illeti.
Szerencsés hónapok: január, május, augusztus, december
Legrosszabb hónapok: április, október

Vízöntő (január 20. – február 18.)

2021 a Vízöntők éve lesz. Erőteljes növekedést jelent a Szaturnusz és a Jupiter együttállása a csillagjegyben, így az élet minden területén profitálhatnak ebből a Vízöntők. Használják ki az előttük álló tizenkét hónapot megújulásra, kreativitásuk kibontakoztatására és új barátok megismerésére.
Szerencsés hónapok: február, április, június, október
Legrosszabb hónapok: május, november

Halak (február 19. – március 20.)

2021 közepén a Jupiter tovább mozdul a Vízöntőből a Halakba. Ekkor lesz a csillagjegy szülötteinek ideje a fejlődésre! Érzékenységük és elszántságuk a legnagyobb erősségük, az előttük álló évben mindkettőt lesz alkalmuk kihasználni és kiteljesedni, akár önkéntes munkájukban, akár barátaik megsegítésében.
Szerencsés hónapok: március, május, július, november
Legrosszabb hónapok: június, december 

Olvass tovább!

Forrás: Reader’s Digest
Fotó: Unsplash