Yurkov stílustippek: home office style

2020. április 30.
Felbolydult az irodai és az otthoni viselet kettőse. Most, hogy a nappalink az irodánk, a mindennapi outfitjeink is nagyban módosultak. Úgy gondoljuk, attól, hogy most a négy fal közé kényszerülünk, még nem kell, hogy szakadt, bő mackónadrágban üljünk a számítógépünk előtt. Mutatjuk, hogyan lehet hidat képezni a régi és a jelenlegi életünk viseletei között!

Miért ne lehetnénk otthon is stílusosak, miért ne öltöznénk fel a családunknak és az otthonunknak is? A stílus nem egyenlő az élére vasalt nadrággal és a tűsarkúval – minden alkalomra tudunk stílusosan vagy nem stílusosan felöltözni. Ha azt gondoljuk, hogy otthonra a pizsama vagy egy sokat hordott, festékfoltos póló is megteszi, gondoljunk arra, hogy nem mi vagyunk a tárgyakért, hanem a tárgyak vannak értünk!

Nadrágok

Válasszunk rugalmas, természetes anyagból készült, nem szuperpasszos darabot, amelyben kényelmes az ülés, és ami jól néz ki lapostalpúval, papuccsal, egyszerű pólóval is. Látványban hajazhatnak ezek a darabok a munkahelyünkön is viselt farmerokta vagy szövetnadrágokra is.

Ingruhák

A bő ingruha nagyon kényelmes, melegebb napokra tökéletes választás otthonra is. Ha meguntuk az egyszerűségüket, akkor leggingsszel és egyszerű pólóval kardigánként is hordhatjuk!

Overallok

A bővebb len- vagy pamutoverallok tökéletesek home office-hoz, mert nem szorítanak sehol, szellőznek, mégis összeszedett és stílusos hatást keltenek. Ha a karanténból kiszabadulva is viselnénk őket, akkor egy-egy mutatós övvel, alattuk szűk pólóval kelhetnek új életre.

Melegítő anyagú ruhák

A melegítő nem csak mackónadrág vagy pulcsi lehet! Választhatunk például puha, de minőségi, melegítő anyagú ruhát is, amelyet egy fényes leggingsszel vagy alá viselt passzos felsővel tehetünk kényelmes, de stílusos home office viseletté.

Csinosan, de kényelmesen: karanténszett-ötletek

Azért, hogy ritmust és jókedvet csempésszünk a karanténos mindennapokba, nagyon jó, ha vannak olyan ruhadarabjaink, melyek nem csak kényelmesek, de szemrevalóak is. A YURKOV szakértői ezúttal a pandémiához alkalmazkodva az otthoni szettek világába kalauzol el bennünket. #marieclaire

Közzétette: Marie Claire Magyarország – 2020. április 28., kedd

Ezt már olvastad? 

Fotó: Getty Images