Újragondolt termékeket dobott piacra a Dior és a Burberry

2021. január 12.
Új külsőt, merész anyagokat és színeket kapott a Dior egyik legkeresettebb táskája, a Dior Caro, míg a Burberry klasszikus szabásmintái is szokatlan változtatásokon estek át.

Bár a krízisből még nem állt fel a világ, a divatipar lendülete lassan a régi, minden hétre jut egy bemutató, egy új termék vagy kollekció. Az elmúlt napok egyik nagy slágere a Dior Caro táskája, ami a márka weboldalán két méretben és több színben már elérhető. A kiegészítő érdekessége, hogy 18 000 öltésre volt ahhoz szükség, hogy az izgalmas minta megszülethessen. Nézd meg a kollekciót a Dior oldalán!

Nemcsak a Dior, de a karbonsemleges Burberry divatház kreatívjai sem pihennek. Január 11-én érkezett meg a boltokba az a limitált szériás hibrid kollekció, ami a divatház klasszikus szabásmintáit hozza össze a bomberdzsekik és a terepkabátok modern megoldásaival – úgy, hogy előbbi a ruházat hátsó, utóbbiak a termék elülső részét alkotják. A kollekció mindegy egyes darabja egyedi készítésű, amit külön számozással igazol a divatház. Nézd meg a szokatlan kollekciót a Burberry oldalán!

Forrás: Burberry és Dior

Olvass tovább!