Milánói divathét: a karantén inspirálta a Fendi, a Prada és az Etro férfi kollekcióját

2021. január 26.
Bár a korlátozások még javában tartanak, a nagy divathetek idén idén sem maradnak el: a tervezők és a divatházak alkalmazkodtak az új felálláshoz, a fogyasztók megváltozott élethelyzetéhez, igényeikhez. Ezt tükrözi a milánói divathét három férfi kollekciója, a Prada, a Fendi és az Etro összeállítása is.

Fendi

Szabadidős hálóruha-inspirációk és kényelmes loungewear szettek jellemezték a Fendi legfrissebb férfi kollekcióját, amit egyértelműen a karantén inspirált. Bár valamennyi ruha és kiegészítő a praktikum szolgálatában áll, az izgalmas szabásminták, az egyedi megoldások és alapanyagok a hétköznapokba is becsempészik a luxust.

Nézd meg videón a divatbemutatót!

Prada

Bár a Prada 2021-22-es férfi kollekciója a bátraknak és extravagánsoknak készült, a puha kényelemről ez az összeállítás sem mond le. A hosszú, kötött öltönyök, az art deco stílus, az állatminták és az oversized kabátok mögé bújtatott kollekció egyszerre játékos, meleg és komfortos.

Nézd meg videón a divatbemutatót!

Etro

Az Etro legújabb kollekcióját a kincskeresés, egészen pontosan a régi ruhák újrafelfedezése, a gardróbszekrény rendbeszedése és a karantén kényelme inspirálta. A divatház 2021-22-es férfi kollekciójában régi szabásminták születtek újjá, amelyek izgalmas színei az öröm és az életigenlés szolgálatában állnak.

Nézd meg videón a divatbemutatót!

Forrás: Fashionunited Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!