Beyoncé Alexander McQueen táskáját akarja mindenki

2021. március 01.
Mutatjuk, aktuálisan melyik luxus divatkiegészítőnek csinált hatalmas reklámot a díva.

Azt eddig is pontosan tudtuk, ha Beyoncé egyszer felpróbál valamit, az arannyá változik – de a történet úgy kerek, ha azt is hozzátesszük, hogy nem próbál fel akármit, ízlése ugyanis egészen kivételes. Ezt bizonyítja legutóbbi Instagram-posztja is, amelyben szuperszexi piros-fehér szettben pörög, az összeállítás pedig amennyire egyszerű, annyira feltűnő. Különösen igaz ez a piros Alexander McQueen – The Story névre keresztelt kollekciójának – tűzpiros táskájára, ami a 2021-es tavasz–nyári kínálat legkisebb darabja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Az ékszerként aposztrofált bőrtáska rengeteg színben, textúrával, színösszeállításban kapható, de vitathatatlan, hogy a Beyoncé által viselt tűzpiros, steppel változat a kollekció igazán nagy befutója. A táska ára 2890 dollár, aminél jóval drágább darabokat is találunk a divatház online webshopjában.

Az olasz kézműves táskáknak – és magának a brandnek – hatalmas rajongótábora van a sztárvilágban, Beyoncé mellett Naomi Campbell, Kaia Gerber, Laura Dern és Selena Gomez vállán is gyakran láthatunk Alexander McQueen táskákat, amit kézben, vállon és a felsőtesten keresztül átvetve is lehet viselni.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

5 fotó megtekintése

Forrás: Vogue Fotó: Alexander McQueen

Olvasd el ezt is!