10 napszemüveg a legutolsó trendek ajánlásával

2021. március 16.
Kerek, szögletes, sportos és hipernőies – mindegyik fazonra van ajánlás az idei napszemüvegtrendek között, mutatjuk a legszebbeket.

Szuperváltozatos az idei napszemüvegdivat, vagány sportos, örök klasszikusok és visszatérő nagy kedvencek is vannak a legnépszerűbb fazonok közt. Ha már karcos a régi társ, vagy szívesen választanál egy új napszemüveget magadnak, a lentiek közt könnyen lehet, hogy megtalálod a neked valót.

Napszemüvegtrendek 2021

Először azonban fussunk végig rajta, milyen is az idei napszemüveg felhozatal. Az aviátor és nagy méretű napszemüvegek stabilan őrzik népszerűségüket, míg előbbi esetén divatosak a színek lencsés változatok, addig utóbbinál a díszes szárú, színes keretűeket érdemes megnézni. Kétségtelenül egyedibbek, mint a szokásos, full fekete kivitel.

napszemüveg street style

street style napszemüveg

A sportos vonalat a már-már síszemüvegekhez hasonlatos formák jelölik, némi retró érzéssel, a nyolcvanas évek stílusából építkezve. Ha szeretitek a hatalmas lencséjú napszemüvegeket, az extra fazonokat, ezek igazán nektek való darabok lehetnek.

Balmain napszemüveg

A visszatérő nagy kedvencek közt megtaláljuk az ötvenes évek cicaszem napszemüvegeit, a szexi, nőies fazon nagyon jól mutat színes vagy épp átlátszó keretekkel.

Off-White napszemüveg

A hetenes évek hagyatéka, a kerek napszemüveg is ismét divatban van, amit sokszor látványos keretekkel tesznek még vonzóbbá. Szó mi szó, kell a megfelelő arcforma hozzájuk, egyediségük okán azonban mindenképp érdemes számításba venni őket.

Street Style kerek napszemüveg

Még egy évtized van, ami visszakacsint ránk a trendek között, mégpedig a kilencvenes évek, és a szögletes napszemüvegek. Vidám színekben, teknőcmintás változatban népszerűek, hiszen így a keret még inkább hangsúlyozhatja a karakteres formát.

Street Style szögletes napszemüveg

Napszemüvegbazár

Tom Ford 395 $

Michael Kors 45 987 Ft

Furla 63 000 Ft

Ray-Ban

Max & Co. 37 000 Ft

Escada 99 €

Mango 15 995 Ft

Giorgio Armani 250 €

Calvin Klein 149,9 €

Answear – Medicine 3480 Ft

Ezt olvastad már?