Top 5 férfi trendi napszemüveg

2019. július 22.
Ha azt gondolnánk női napszemüveget nehéz vásárolni, akkor nem próbáltunk meg férfi napszemüvegre szert tenni! Hiszen a férfikiegészítők sokkal kisebb számban elérhetők, mint a női darabok.

Először ajánljuk, hogy egy basic, mindenhez jól passzoló darabra tegyenek szert a férfiak, hiszen ezek letisztult minimalizmusukkal könnyítik meg a mindennapokat. Ha ez megtörtént, akkor jöhetnek a bonyolultabb, feltűnőbb darabok. Lehetnek a keretek különlegesek, a lencsék színe a megszokottól eltérő, a lényeg, hogy tökéletesen passzoljon az arc formájához. Mint a női napszemüveg vásárlás esetén is, a hangsúly ezen esetben is a próbán van.

A szögletes arcú embereknek érdemes ovális vagy pilóta formájú napszemüvegeket választani, hogy lágyítsák az arcéleket. Hatalmas szerencséje van az ovális arccal rendelkezőknek, hiszen többnyire minden fazon jól állhat nekik. Kerek archoz legjobban a geometrikus formák passzolnak, ezzel az arc arányait egyensúlyba hozva. Szív alakú arc viselői semmiképp ne hangsúlyozzák szemöldöküket, érdemes olyat választani, amelynek kerete nem ér fel odáig, valamint a vékony keretek is az előnyös profilokat emelik ki. Az alapszabályok mentén, már csak a megfelelő színnel ellátott napszemüveget kell kiválasztani és meg is van hű társunk.

Szögletes keretes napszemüveg TIPTON 99 500 Ft

Kerek napszemüveg TIPTON 116 500 Ft

Fa keretes, szögletes napszemüveg Thinwood 240 EUR

Pilóta napszemüveg Le Specs/ Spark le monde 29 990 Ft

Áttetsző keretes napszemüveg Saraghina Eyewear/ Spark le monde 31 990 Ft