Bevállalod? Indul a bralette-szezon!

2021. május 12.
Hasizmokat befeszíteni, beköszöntött a melltartótopok szezonja.

Kell hozzá némi bátorság, de kétségtelenül szexi és divatos a bralette top, amibe úgy tűnik, belehabarodott a fél világ. Hogy a crop top nyári megfelelője lenne, nem állítanánk, tekintve, hogy a rövidke póló sem épp a téli alapgardrób része, de kétségtelen, hogy a hőmérséklet emelkedésével parallel billen át a mérleg nyelve a pántos felsők felé. Íme a legutolsó divat szerinti bralette-ajánlások.

Mi mással is kezdhetnénk, mint a bralette top és farmer kombóval, ami egyértelműen a népszerűségi listák tetején csücsül. A melltartóra hasonlító, de felsőruházatként futó „alig felsők” nagyon jól mutatna magas derekú, lezser farmerekkel. Hát még ha a denim kap egy karakteres övet is.

Etro

Etro

Kombináljuk a szettet kimonóval vagy blézerrel, de Katie Holmes után szabadon egy szép kardigán is jó választás, ha hűvösebbre fordul az idő.

Paco Rabanne

Paco Rabanne

Magas derekú nadrágokkal és szoknyákkal úgy általában is jól mutatnak a bralette felsők, lenvászontól a szaténig bármit választhatunk, fő, hogy stílusban passzoljanak egymáshoz.

Jacquemus

Jacquemus

Etro

Etro

Persze mindenre van ellenpélda is, amit esetünkben a Versace prezentált: tavaszi–nyári kollekciójának bemutatójára a tengerek összes istennője odasereglett, akik a picinyke, de annál szexibb felsőkhöz csípőnadrágokat és szoknyákat kaptak Donatellától.

Versace

Versace

Bralette bazár

COS 22,50 €

Zara 3995 Ft

Patrizia Pepe 78 €

Loulou Studio – netaporter.com 140 €

Pull&Bear 5995 Ft

Bershka 4995 Ft

Pinko 120 €

H&M 9295 Ft

Sportmax 69 290 Ft

Reebok – modivo.hu 5 990 Ft

Kifutó fotók: Getty Images

Ezt olvastad már?