Croptopok ízlésesen?

2019. július 24.
A croptopok még mindig az igazi nyári gardrób szerves részét képezik. Nem csupán az az előnye, hogy kicsi helyet foglal a szekrényben, de szuperpraktikus és csinos viselet lehet belőle a tikkasztó hőségben.

És persze az sem elhanyagolható tény, hogy párosíthatjuk szoknyákkal, nadrágokkal, olykor még ruhákkal is. Természetesen nem mindegy, milyennel. Habár berobbanásuk idején a műsort általában az alatta fénylő, feszes hasak vittél el, mostanában már inkább a szolid megjelenésre szavazunk a croptopok esetében, hiszen az előbbi megoldások inkább a ’90-es évek Britney Spears klipjeinek irányába sodorhatnak minket.

Ne feledjük, testünk kisebb felületét felfedve is szép és szexi látványt érhetünk el. Magasderekú ruhadarabok mindenképp előnyt élveznek a croptoppal való kombináláskor, hiszen a sejtelmesen kivillanó fedetlen bőr szintén elérheti azt a vagány hatást, amiért annyira szertjük ezt a lookot.

A különböző, mozgalmas minták vegyítése is izgalmas outfitet eredményezhet, de az ugyanolyan minták párosítása is nyerő lehet  – akár randiról, akár partiról van szó. Ha úgy érezzük, hogy még ebben az esetben is túl keveset takar az a bizonyos haspóló vagy csak most kóstolgatjuk a viselését, akkor érdemes a rétegzés módszerével élve rávenni különböző felsőkre, ruhákra. 

10 fotó megtekintése