Ezt a divattrendet nem érti Victoria Beckham

2020. december 11.
A divattervező, aki a húszezer dolláros Hermès Birkin táskát is képes sportszatyorként hordani a legnagyobb természetességgel, Ellen DeGeneres show-jában vallotta be, hogy még mindig van olyan dolog a divat világában, amit egyszerűen képtelen megérteni.

Ha valaki beül Ellen DeGeneres show-jába vendégnek, számíthat rá, hogy izgalmas kérdésekkel találja magát szemben. Victoria Beckhamnek például a házigazda azt a kérdést tette fel, melyek azok a divatirányzatok, amelyeket nem ért. „A haspólók” – válaszolt azonnal a divattervező.

victoria-beckham-divattrend

„Tényleg azt látom, hogy rengetegen viselnek haspólót. Hasonlóan ehhez azt sem értem, amikor a kabátot leengedve hordják, csak a könyöküknél megakasztva. Biztosan mindenki tudja, mire gondolok. Úgy akarnak kinézni, mintha nem erőlködnének. Döntsék el, akarnak kabátot felvenni vagy sem” – tette hozzá a talk show házigazdája helyeslően.

Ugyanitt került szóba Victoria Beckham híres mondása is a cipősarkakkal kapcsolatban. „Egyszerűen képtelen vagyok koncentrálni lapos cipőben” – mondta egyszer, viccként hozzátéve, hogy még az ágyban is magas sarkút visel. Természetesen később bevallotta, hogy ez nem igaz, de maga az ötlet nagyon tetszik neki.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images