Most van igazán nagy szükség a ruhák játékosságára – mondja a Tomcsanyi

2021. május 20.
A tavalyi év lelassulásra kényszerítette az egész világot, így a divatipart is, nem mellesleg pedig elgondolkodtatott minket arról, hogy jó célokra használjuk-e a kreativitásunkat. Az elmúlt időszak megannyi bizonytalansága és kihívása azonban meg is ajándékozott minket a változás potenciáljával. Tomcsányi Dóri is számos új irányelvet vezetett be 2021-es tavaszi–nyári kollekciója kapcsán.

A legújabb kollekció inspirációja a szabadság és az öröm legelemibb élménye volt, ami szorosan kapcsolódik a természet legoptimistább hullámaihoz. Ennek a szezonnak még pontosabb kiindulópontja a hazai vizek élővilága, amit a tervező csillogó és örömet sugárzó színeken és mintákon szűrt át.

Mivel nagyobb szükségünk van a jókedvű pillanatokra mint bármikor korábban, ki tagadná meg most azt az örömöt, ami a ruháink játékosságából sugárzik. Tomcsanyi könnyen viselhető és jellegzetes szabású ruháiról ugyanis pasztell levendulaszínű hátterek előtt úszó csúnya-szép halak, vibráló pirosak előtt növekvő vízi növények és élénk színű horgász csalik palettája köszön vissza.

Ez a kollekció tudatosan 50%-kal kisebb, helyben gyártott és fenntartható módon előállított darabokból áll. A kézzel készült részletek és a természetes anyagok továbbra is kulcsai a Covid-időszak új felelősségvállalással készült kollekciójának. Reméljük, a járványnak és az otthonmaradásnak lassan tényleg vége, de addig is a Tomcsanyinál a „horgászni mentem” az új jelszava a stílusos énidőnek ebben a feje tetejére állt világban.

31 fotó megtekintése

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!