Tisztelet a Napnak! – mondja a magyar–ghánai pulcsimárka

2021. április 26.
Természetesnek vesszük, hogy a Nap ott van az égen, és fénnyel, melegséggel tölt el minket. A Selva márka azonban most egy pillanatra arra kér minket, hogy tekintsünk fel az égre, és adjunk tiszteletet a Napnak. 

A Selva legújabb kollekciója a SOL nevet viseli, a márka ezzel szeretne tisztelegni a Nap végtelen ereje felé. „A kollekció születése alatt a napfelkeltéből, a hajnali fényekből és a napnyugta éles színes szépségéből meríttettünk inspirációt” – mondta a márka alapítója, Lipták Noémi.

De ez még nem minden! A pulóverek fotózása hajnalban és naplementében történt, azért ilyen különleges a fotók hangulata és fényhatásai. A pulóvereken természetesen visszaköszön a Nap minden árnyalata, a narancsok, vörösek, és hozzá kapcsolódva a zöldek és kékek, melyekről akár a fák és az ég is eszünkbe juthat. A ghánai anyaggal dolgozó márka pulcsijain alapvetően is sok Nap-szerű, kerek motívum megfigyelhető – melyek a ghánai kultúrák közkedvelt motívumai –, ebben a kollekcióban a tűző Napot is megidézik ezek.

6 fotó megtekintése

Fotó: Horváth Bernadett Grafika: Bodo Márton

Olvass tovább!