Virágba borult a VIKTORIAVARGA legújabb kollekciója

2021. május 21.
Megjelent a VIKTORIAVARGA BUDAPEST márka 2021-es tavaszi–nyári In Bloom kollekciója, melyet a comói-tó festői szépsége ihletett. A luxust és magas minőséget képviselő márkára jellemző színgazdagság, modern kézművesség és magabiztos nőiesség megjelenik a legújabb kollekció darabjaiban is.

A mesébe illő comói táj ihlette darabok felidézik a végtelennek tűnő, hihetetlenül gyönyörű, tükörsima tavat, amelyet magasra nyúló, csodás hegyvonulatok ölelnek körül. A parton sorakozó impozáns villák a luxust, a kifinomultságot, a klasszikus, mindig örök eleganciát képviselik – csak úgy, mint a kollekció. Az élénk és pezsgő színek, mint a pink, piros, narancs, türkiz, zöld, mind-mind a megújulást, frissességet képviselik, és a beköszöntő tavasz előtt tisztelegnek.

A tervező az In Bloom kollekcióban továbbviszi a virágmotívumokat, hangsúlyozva a természet szépségét, bujaságát és pompáját. A felszabadult mediterrán életérzést, és annak könnyed áramlását keltik életre a kollekcióban megjelenő virágmotívumok és színek. Az In Bloom kollekcióban a dolce vita életérzést és a szabadságot – amire talán most még jobban vágyunk, mint valaha – a lendületes, friss, könnyen viselhető nyárias darabok reprezentálják.

A comói katedrális kívülről is csodálatos látványt nyújt, gótikus, márvány arca, amelyet részletes kőfaragások és csodálatos szobrok emelnek ki. A templom pazar, egyszerűen gyönyörű, kiváló építészeti részletek és formák láthatóak a külső és belső homlokzaton egyaránt. Ezen gyönyörű formák és színek adják az anyagok és motívumok inspirációját.

A kollekcióban Viktória visszatér a rá már jellemzővé vált eljárások alkalmazására, mint amilyenek a pomponapplikációk, a szalagozások és az organza anyagmanipulációk. A kollekció egyedi szabászati megoldásaiban különleges darabok ruhák, szoknyák, nadrágok, selyemblúzok, overallok és kabátok egyaránt helyet kapnak. A darabok elkészülésekor központi szerepet játszott a fenntarthatóság fontossága. Ezért az In Bloom kollekció darabjai nemes és természetes anyagokból készülnek, mint a selyem. A tavaszi–nyári szezon különlegességei a teljes egészében fenntartható, vágási hulladék felhasználásával készült pólók.

14 fotó megtekintése

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!