Kim Kardashian fehérneműi „kijutottak” az olimpiára

2021. június 30.
Most már hivatalos, Kim Kardashian márkája, a SKIMS fehérneműit viselik majd az amerikai élsportolók az olimpián.

Az amerikai olimpiai csapat hivatalos beszállítója lett Kim Kardashian márkája, a SKIMS az idei nyári olimpiai játékokra. A márka egy kisebb kollekciót készít a női sportolóknak, akik a tokiói olimpián és paralimpiai játékokon indulnak. Ebben alsóneműk, szabadidős öltözékek és hálóruhák lesznek majd. 

Az alakformáló fehérneműcsalád az amerikai olimpiai csapat hivatalos együttműködő partnere lesz, fedte fel a titkot az első vizsgáján megbukott Kim Kardashian az Instagram-oldalán, ahol megírta, felkérte őt a Team USA, hogy tervezze meg a sportolók aláöltözékét, pizsamáját és kényelmi ruháját. A híresség büszke az együttműködésre, már csak azért is, mert személyes kötődése van az olimpiához, mostohaapja, Caitlyn Jenner kétszeres aranyérmes olimpikon, aki aktív sportolóként minden versenyre magával vitte a családját.

kim-kardashian-skims-olimpia-fehernemu

„Ezek a nők mind csodálatos példaképek a fiatal lányok számára, beleértve az én lányaimat is, megmutatják, hogy minden lehetséges, ha elég keményen dolgozunk – mondta Kim Kardashian, miért fontos számára ez az együttműködés. – A SKIMS célja, hogy támogassuk a nőket abban, hogy nap mint nap a legjobbat hozhassák ki magukból, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy az amerikai olimpiai csapattal dolgozhatunk ennek az üzenetnek az átadásán.”

Kim Kardashian, aki csupán két évvel ezelőtt alapította a vállalkozását, az Instagramján bővebben is kifejtette véleményét az együttműködésről. „Tízéves voltam, amikor már minden apró részletét ismertem annak, milyen volt a mostohaapám szereplése az olimpián – írta Kim Kardashian, utalva Caitlyn Jennerre, aki tízpróbában lett olimpiai bajnok. – Ahogy néztem a versenyeket, próbáltam megérteni az elhivatottságukat és a büszkeséget, hogy részesei lehetnek az olimpiai játékoknak. Több városban is jártam olimpián a családommal, találkoztam sportolókkal, és mindenhonnan hoztam emlékbe egy olimpiai pólót.” Maga Caitlyn Jenner is az elsők között gratulált Kim Kardashiannek az olimpiai együttműködéshez, és fejezte ki büszkeségét.

Ironikus ugyanakkor, hogy pont Kim Kardashian készítheti az amerikai olimpiai csapat ruháinak egy részét, mivel indulásakor nagy port kavart, hogy a Kimono nevet kapta a márka. Kulturális kisajátítással vádolták Kim Kardashiant, aki csupán a saját nevét akarta belekomponálni az akkor még csak alakformáló fehérneműket kínáló cég nevébe. Kiotó város polgármestere, Daisaku Kadokawa személyesen írt levelet Kardashiannek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül SKIMS-re változtatta a márka nevét.

A SKIMS – a válófélen lévő – Kim Kardashian legjövedelmezőbb üzlete, a márka idén 1,6 milliárd dolláron zárt, ráadásul olyan kereskedelmi partnerek értékesítik a termékeket, mint a Harrods és a Nordstrom. A olimpiára készített ruházat nemcsak az élsportolók számára lesz elérhető, de a márka weboldalán is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SKIMS (@skims) által megosztott bejegyzés

Forrás: FashionunitedET Online, The Cut Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!