Kim Kardashian megbukott az első vizsgáján

2021. május 28.
Kim Kardashiannek újra kell gondolnia a céljait a jogi pályán. Nem sikerültek az első vizsgái, így egyre távolabb kerül tőle az ügyvédi hivatás.

„Srácok, nem mentem át az első vizsgán” – jelentette be Kim Kardashian nővéreinek, Kourtney és Khloe Kardashiannek a szomorú hírt. A SKIMS alapítója, négy gyermek édesanyja kicsit másképp képzelte el a jogi tanulmányokat, mint ahogy azt az átlagos joghallgatók szokták. 

kim-kardashian-vizsga-bukas

ćHa úgy akarod megcsinálni a jogi tanulmányokat, ahogy én, az egy négyéves program a három év helyett – magyarázta Kim Kardashian. – És egy év után kell letenni az első vizsgát. Ez valójában sokkal nehezebb, mint a hivatalos első vizsga, úgy hallottam.”

Kim Kardashian egy mentori program segítségével igyekezett elvégezni a jogot. Jessica Jackson ügyvéd volt a mentora. Az első év teljesítéséhez 560 pontot kellett volna összegyűjtenie a vizsgán, ám első próbálkozásra csak 474-et sikerült a reality sztárnak. ćEz nagyon közel van az elvárthoz, különösen a járvány közepén, amikor sokan meg sem kísérelték a vizsgát” – mondta Jackson. 

Kim Kardashian 2019 áprilisában jelentette be Instagramján, hogy a jogi tanulmányok első évét végzi. ćVoltak, akik azzal vádoltak, hogy csak a pénzemnek és az ezzel járó előjogaimnak köszönhetem, hogy itt vagyok, de ez nem igaz. Az állami vizsgán nem törődnek azzal, ki vagy – mondta Kardashian. – A hétvégéimet a gyermekeim helyett a tanulással töltöm, és olvasok. Egész nap dolgozom, lefektetem a gyerekeket, és éjszaka tanulok. Gyakran érzem úgy, hogy elegem van, és nem tudom megcsinálni, ilyenkor muszáj beszélnem olyan emberekkel, akik biztatnak és támogatnak. Soha nem késő, hogy kövesd az álmaidat.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim kicsit kemény volt magával a vizsga után. „Úgy érzem, két lábon járó kudarc vagyok. Hat hetet egyhuzamban tanultam, napi 10-12 órát, ez annyira fontos volt nekem. Az, hogy nem sikerült, teljesen elvette a kedvem, legszívesebben feladnám” – mondta Kardashian.

„Szerintem apa büszke lenne rád, már azért, hogy megpróbáltad – próbálta vigasztalni nővére, Kourtney. – Nagyon tiszteletre méltó, amit csinálsz, főleg, hogy a gyerekeidtől és a családodtól veszed el ezt az időt” – tette hozzá Khloe. 

„Pont ez bosszant. A tény, hogy annyi időt töltöttem távol a gyerekeimtől, ezt nem tehetem meg újra. Nincs időm” – mutatott rá Kim a kisgyerekes anyák legnagyobb dilemmájára.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!