Kiderült, miért válik Kim Kardashian és Kanye West

2021. február 25.
Majd hét év házasság után Kim Kardashian múlt héten beadta a válást. A házaspár ismerősei szerint a szakítást az okozta, hogy a két sztár nagyon másképp gondolkozott a világról, no meg a gyereknevelésről.

Közel hétévnyi házasság után múlt hét pénteken Kim Kardashian hivatalosan is beadta a válást, véglegesen eldőlt hát, hogy nem szándékozik többé együtt élni a rapper és elnökjelölt Kanye Westtel. A döntés állítólag közös megegyezésen alapszik, ahogy a gyerekeket is együtt nevelik majd.

A párnak az évek során négy gyereke született: a legidősebb, North idén lesz 8 éves, Saint 6 éves lesz, Chicago 3 éves, és legkisebb, Psalm pedig 2 éves. A People magazin belsős forrása szerint pont a gyerekek, vagyis a gyerekek nevelése okozta a legtöbb feszültséget a pár között.

„Más elképzelésük van a világról, és arról, hogy miként kell nevelni a gyerekeiket. Kim mindig támogatni fogja Kanyét, és ott lesz mellette a gyerekekkel, de úgy gondolja, hogy a saját munkájával, életével és családjával kapcsolatos döntéseket szigorúan neki kell meghozni. Sokszor az volt a probléma kettejük között, hogy mást akartak a gyerekeiknek és saját maguknak is, és ebben nem tudtak megegyezni” – nyilatkozta az informátor.

Ezt olvastad már?

Hónapok óta sejteni lehetett már egyébként, hogy nincs minden rendben a pár házasságával. A válásukról szóló első pletykák tavaly nyáron keltek szárnyra, de akkor még úgy tűnt, hogy a két sztár dolgozni szeretne a kapcsolaton. Az biztos, hogy Kanye West elnökjelölti ámokfutása nem nagyon segített a házasságuknak, és az is problémát okozhatott, hogy a bipoláris zavarral diagnosztizált rapper nem hajlandó szedni a gyógyszereit.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!