Haute couture: nézd meg a Valentino bemutatóját videón!

2021. július 19.
Történelmi környezet, káprázatos színek, lélegzetelállító alkotások: a Valentino haute couture show-ja videón keresztül is lenyűgöző élmény, elképzelni nem tudjuk, milyen lehetett élőben látni a varázslatos kollekciót.

Pierpaolo Piccioli, a sminkbizniszben debütáló Valentino divatház kreatív igazgatója a velencei Gaggiandre hajógyárban mutatta be 2021/22-es őszi–téli haute couture kollekcióját. A terület az Arsenale része, ami a kétévente megrendezett művészeti és építészeti biennálénak is otthont ad.

A show vendégeit arra kérték, érkezzenek fehérben, hogy az izgalmas színeket felvonultató kollekció látványosabb, hatásosabb lehessen. Flamingó rózsaszín, ibolya, málna, kakaó, mallard zöld, konyak: egymást követték az egyed szabású és tónusú összeállítások, amik olykor a medúzákra vagy épp kígyókra hasonlítottak. A kollekció 84 lélegzetelállító remekművet sorakoztatott fel, amik között volt olyan, ami 140 méter anyagból, 88 különböző textilből, 680 óra alatt készült el. A show-t záró báli ruha 107 méter matéria felhasználásával, 700 óra alatt lett kész.

Nézd meg a Valentino haute couture show-ját videón!

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!