A Dolce & Gabbana tervezte Diana unokahúgának menyasszonyi ruháját

2021. július 27.
Lady Kitty Spencer, Diana hercegné csodaszép unokahúga egy gyönyörű Dolce & Gabbana haute couture-ban mondta ki a boldogító igent.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Lady Kitty Spencer és – a nála 31 évvel idősebb – Michael Lewis dél-afrikai üzletember pár napja, Rómában fogadott örök hűséget egymásnak, a menyasszony pedig – a márka nagyköveteként – egy Dolce & Gabbana haute couture menyasszonyi ruhát választott magának a nagy napra. „Miután megkérték a kezét, jelezte nekünk, hogy azonnal ránk gondolt, aminek mi nagyon örültünk” – nyilatkozta Domenico Dolce.

A ruháért a divatház Alta Moda divíziója felelt, hat hónapon át megannyi szabó, varró és iparművész szakember dolgozott a lélegzetelállító alkotáson. A bonyolult szabású, virágos csipkés, magas nyakú, hosszú ujjú, puffos vállú ruhát Kitty Spencer négyszer próbálta fel, hogy a végeredmény tökéletes legyen. A dizájnerpáros a ruha tervezésekor nem feledkezett meg a fiatal menyasszony angol gyökereiről, így lett a viktoriánus stílus a szabásmita része. Bár a várakozásokkal ellentétben Kitty Spencer nem viselt tiarát, az eredmény anélkül is nemes lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) által megosztott bejegyzés

Forrás: Tatler Fotó: Dolce & Gabbana

Olvasd el ezt is!