Sztárpárok, akik között meglepően nagy a korkülönbség

2021. július 10.
Azt már megszokhattuk Hollywoodban, hogy az öregedő, meglett férfiak gyakran fiatal lányok oldalán próbálják megtalálni a boldogságot, fordított felállásból azonban még mindig sokkal kevesebb példát látni. Talán azért is, mert a nőket a társadalom előszeretettel kezdi shamingelni, ha fiatal párt választanak maguk mellé, míg a férfiakkal ugyanezért kvázi összepacsiznak. A következőkben mind a két felállásból hozunk példákat.

Lady Kitty Spencer és Michael Lewis, 31 év korkülönbség

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Royal-ish (@_althorp) által megosztott bejegyzés

Diana hercegnő unokahúga 31 évvel fiatalabb a szerelménél, Michael Lewisnál – míg Spencer 30 éves, a dél-afrikai milliárdos üzletember már a 61-et is betöltötte. A pár tavaly januárban jegyezte el egymást.

Madonna és Ahlamalik Williams, 36 év korkülönbség

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

A pop királynője 36 évvel idősebb, mint a táncos pasija, akivel 2018-ban kezdett randizni. Madonna augusztusban lesz 63 éves, Williams pedig már betöltötte a 27-et.

Helena Bonham Carter és Rye Dag Holmboe, 22 év korkülönbség

Helena-Bonham-Carter-Rye-Dag-Holmboe

Helena Bonham Carter a Tim Burtontől való válása után egy fiatal norvég íróval jött össze. A színésznő 55 éves, Holmboe pedig 33.

Steven Tyler és Aimee Preston, 39 év korkülönbség

Steven-Tyler-Aimee-Preston

Az Aerosmith frontembere és egykori személyi asszisztense 2016-ban jelentek meg először együtt nyilvánosan. Tyler már a 73-at is betöltötte, míg Preston 34 éves lesz.

Sarah Paulson és Holland Taylor, 32 év korkülönbség

Sarah Paulson és Holland Taylor

Sarah Paulson 2015 óta van együtt a nála 32 évvel idősebb Holland Taylorral, és bár a színésznőt az újságírók állandóan a nagy korkülönbségről faggatják, ő egyáltalán nem foglalkozik vele. Paulson 46 éves, Taylor 78.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!