Fenntartható, etikus pulcsikban pózol a Blahalouisiana

2021. augusztus 28.
Kaptay Annamari tavaly robbant be a köztudatba első, Plant A Tree névre keresztelt kollekciójával, amivel azóta több száz tölgyfa került elültetésre az oversize, színes pulcsik eladásával. Most a Blahalouisiana zenekar is etikus pulóverekbe bújt.

Egyszerre vad és etikus. Kaptay Annamari Plant A Tree névre keresztelt kollekciója után az újrahasznosított hulladékból előaállított Glamazon sportkolleciójóval dobta fel a karantén időszakát, majd a „bal elöl” fesztiválkollekciójával és szintén újrahasznosított fürdőruháival érkezett meg a nyárba.

„Amikor megkeresett a Gold Record a tervezői merch ötletével, és megkérdezték, van-e olyan banda, akivel el tudom képzelni az együttműködést, a Blahalousiana volt az, akikre azonnal ráböktem – mesél az együttműködésről a tervező. – Schoblocher Barbinak imádom a stílusát, és abszolút egyezik az ízlésünk, így az első másodperctől egyértelmű volt számomra, hogy ő az, akivel könnyedén tudnánk együtt dolgozni kreatív szinten. Örülök, hogy ő is így érezte.”

„Nagyon inspirál Annamari sokszínűsége – mesél Barbi is az együttműködésről. – Amikor megjelent a Plant a Tree kollekció azonnal beleszerettem a márkájába. Számomra is fontos a környezettudatos szemlélet, így abszolút azonosulni tudok vele és amellett, hogy szép ruhákról van szó, extrakényelmesek is, ami szintén nem utolsó szempont. A tavaly augusztusi mini fesztiválszezont tulajdonképpen abban a lila MARI-s pulcsiban töltöttem. Szóval nagyon örültem, amikor kiderült, hogy Annamari nyitott az együttműködésre, szerintem nagyon jó csapatot alkotunk. Fontos szempont volt, hogy olyan terméket hozzunk létre, amivel nemcsak a zenekar, de a közönség is könnyedén azonosulni tud. A BLAHA CREW a közönségünkből alakult baráti társaság, és tárt karokkal vár minden új érkezőt.”

Az extrakényelmes, oversize pulcsik Budapesten készülnek gondos odafigyeléssel és szeretettel a Blahalouisiana közösség tagjainak. Az egyedileg hímzett pulóvereket a minőséget és a környezettudatosságot szem előtt tartva, kizárólag megrendelésre készítik.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

13 fotó megtekintése

A márka Insta-oldalát ITT találod!

Olvass tovább!