Együtt ezer fáért! – A Nosalty.hu és a Plant A Tree Cocktail közös kampánya

2020. augusztus 07.
Szeretnél tenni egy szebb, zöldebb holnapért? Szeretnéd, ha az unokáid is boldogan szaladgálhatnának, tiszta levegőt szívva? Akkor itt az ideje, hogy cselekedj!

Augusztus 5-én indult a  Nosalty.hu – Magyarország legnépszerűbb recept- és gasztromagazinjának – és az év elején debütáló Plant A Tree Cocktail kezdeményezésnek közös kampánya, amelyhez csatlakozva most te is tehetsz környezetünk védelméért. A kezdeményezés célja, hogy szeptember 5-ig, a jótékonyság világnapjáig 1000 fát ültessenek el veletek közösen az otthonunkért, a bolygónkért.

egyutt_ezer_faert

A Nosalty szerkesztőségének mindig is fontos volt a környezettudatosság, a klímaváltozás elleni harc, amelyre rendszeresen, aktívan fel is hívják a figyelmet. Júliusban például egy egy hónapos kampány segítségével népszerűsítették a műanyagmentesség fontosságát Instagram-oldalukon. Napi tippekkel mutatták be azokat a módszereket, amelyekkel bárki beépítheti az életébe a műanyagmentességet. Augusztus hónapban pedig a Plant A Tree Cocktail kezdeményezéssel közösen az Együtt ezer fáért! kampányban működnek közre a szerkesztőség tagjai.

A Plant A Tree Cocktail, a világ első zöldülő koktélja idén januárban startolt el Budapestről. A zöld kezdeményezésnek köszönhetően bárki hozzájárulhat a Föld újraerdősítéséhez – csak egy italt kell vásárolnia. Az ötlet egy magyar csapattól származik, akik környezettudatos gondolkozást szerettek volna becsempészni a vendéglátásba és a szórakozóhelyekre világszerte. A ginalapú Plant A Tree koktél megvásárlásával névre szóló fát ültetnek mindenkinek, így népszerűsítik a globális felmelegedés elleni küzdelmet.

Az Együtt ezer fáért! kampányhoz csatlakozva most pedig az országban bárki, akár otthonról is megvásárolhatja a saját fáját, ezzel is támogatva a klímaváltozás elleni harcot. Nincs más dolgod, mint ellátogatni az egyuttezerfaert.hu oldalra, és 1990 forintért elültetni a saját fád. Ezután a Nosalty.hu és a Plant A Tree Cocktail csapata egy sorszámmal ellátott, névre szóló tölgyfacsemetét ültet neked, ezzel gyarapítva a privát földeken lévő Plant A Tree erdőket.

Segíts te is, hogy egy szebb, zöldebb világot építsünk!