A 76 éves Helen Mirren lábai előtt hevert Velence

2021. szeptember 02.
Helen Mirren sem hiányozhatott a Dolce & Gabbana 2021-es velencei Alta Moda divatbemutatójáról, ahol emlékezetes szettben lépett a nagyközönség elé.

Domenico Dolce és Stefano Gabbana imádja Velencét: „Számunkra a vonzó ellentétek tökéletes harmóniáját képviseli a város; egyszerre sötét és aranyszínű, örömteli és melankolikus. Velence olyan akár egy drágakő, pont, mint egy gyémánt” – magyarázza Domenico Dolce, ami alapján egyáltalán nem véletlen, hogy a tervezőpáros legutóbbi bemutatójának, a 2021-es Alta Moda show-nak is Velence adott otthont. A kifutót a lagúnában építették meg, ami pont olyan hatást keltett, mintha a modellek a vízen járnának.

Helen Mirren

A bemutató alkalmából természetesen megannyi A-listás celeb lepte el Velencét: Heidi Klum, Jennifer Lopez, Ciara, Kitty Spencer, Monica Bellucci, Vanessa Bryant, Vin Diesel, Zoe Saldana, Travis Barker és Kourtney Kardashian elől pedig nem más lopta el a show-t, mint a mezítláb vonuló Helen Mirren, aki kétszer is lélegzetelállító összeállításban jelent meg. A brit színésznőt az eső sem hatotta meg: miután néhány ember alig pár esőcsepp miatt elhagyta a bemutató helyszínét, ő csak ennyit mondott: „Nem értem a divatoló embereket!” Majd táncra perdült Vin Diesellel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Helen Mirren (@helenmirren) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Helen Mirren (@helenmirren) által megosztott bejegyzés

Nézd meg videón a show-t!

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!