Mi köze az ásványoknak a dinnyéhez? Íme a BOB új gyermekruha-kollekciója

2021. szeptember 09.
Verhóczki Dóri márkája, a BOB, vagyis a Babies on Board 2016-ban indult. Épp most szeptember hónapban lesz 5 éves.

A nemrég debütált legújabb kollekció azért jött létre, hogy tényleg valami nagyon egyedi, kis szériás termék kerüljön a piacra, ami sehol máshol nem elérhető az egyedileg tervezett minta miatt. „A mintákat én terveztem, a BOB Mineralnál az ásványok, azok formái ihlettek, a BOB Melonnál pedig a dinnye színei jelennek meg játékos formában. A dinnye mintáit uniszexre terveztem, hogy a lány- és a fiútestvérek is össze tudjanak öltözni. Mivel a pulcsik legnagyobb mérete S/M-nek felelnek meg, hiszen oversize fazonok, így akár az édesanya is össze tud öltözni gyermekével” – meséli Dóri.

A BOB termékei prémiumminőségű textilből készülnek, a márkánál fontos szempont, hogy akár több éven át hordható ruhák legyenek. Dóri azt mondja, törzsvásárlói nagyon megszerették az új kollekció mintáit, már régóta unszolták, hogy a tipegős időszakon túl is tudjanak vásárolni a BOB-nál. És így kerültek fel a kollekció darabjai közé a kisgyermekruhák.

A ruhákon kívül a szokásos baby home termékek is megtalálhatóak ezekkel az egyedi mintákból. „Ez a kollekció teljesen a szívügyem. Rengeteg munka van benne, és elmondhatatlan öröm, hogy a befektetett energiát értékelik a vásárlóim.”

6 fotó megtekintése

Olvass tovább!