Összeállt a 100 éves divatikon, Iris Apfel és a H&M

2021. szeptember 10.
Ha világhírű divatikon az ember, századik szülinapjának meg kell adni a módját. Így tett Iris Apfel is, aki közös kollekciót álmodott a H&M-mel.

Iris Apfel divatdiktátor, dizájner, lakberendező, Instagram-sztár jó pár együttműködést tudhat a háta mögött, de a legutóbbi az, amire a kritikusok csak azt írták, ez a legirisapfelesebb. A bátor színek és az ékszerek ereje, kavalkádja és mennyisége a kollekció fő ereje, ami mintha átadna abból az életigenlésből, erőből és derűből, ami a százéves művészre annyira jellemző.

Az együttműködés során azzal is számoltak a kreatívok, hogy Iris Apfelből nincs még egy, stílusát sem merné mindenki bevállalni, így a tervezéskor ügyeltek arra, hogy a színes darabok visszafogott kiegészítőkkel, monokróm szettekkel is működjenek. Iris Apfel a kollekcióval azt szeretné elérni, hogy az emberek maguk fedezzék fel egyéniségüket, egyedi stílusukat – és hogy ne féljenek a kísérletezéstől. A kollekciót jövőre dobják piacra, bemutatni pedig Iris Apfel születésnapján fogják.

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: H&M

Olvasd el ezt is!