A Bvlgaritól kapott felkérést a magyar származású Coco König

2021. október 09. |

Coco – több más fiatal tehetséggel együtt – arra kapott felkérést, hogy részt vegyen a Bvlgari 2022-es tavaszi–nyári kollekciójának bemutatásában.

A félig magyar, félig osztrák származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König különleges meghívást kapott a világ egyik legnevesebb luxusmárkától, a Bvlgaritól. Coco más fiatal tehetségekkel karöltve a brand új, 2022-es tavaszi–nyári kollekciójába tartozó izgalmas bőrtáskákat mutatta be.

coco-konig-bvlgari-taska

Az olasz luxusház eseménye szeptember 24-én, a Bvlgari Hotelben került megrendezésre – a ragyogó Amoroma kollekció a márka legnagyobb inspirációs forrása, Róma előtt tiszteleg. A Cocóról készült videó és a fotók is arról árulkodnak, a luxusmárka szavaival élve: „ehhez a táskához egy belevaló tehetség” passzol, aki nemcsak a színpadon és a filmvásznon állja meg a helyét, hanem stílusosság és divat terén is.

Olvass tovább!

Coco König, a hírnév szárnyán

Coco König, a hírnév szárnyán

Még csak tizenhét éves, de már játszik a Bertold Brecht alapította Berliner Ensemble neves színtársulatában. A bécsi születésű, félig magyar lányt az osztrák sajtó már „shooting star"-ként emlegeti.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat