Statement strasszok és láncszemek – Ékszertrendek az őszi–téli szezonra

2021. október 20.
Nem fukarkodik a szezon látványos ékszerekben, igaz, jó okuk van rá, hogy ennyire ragyogjanak: egytől egyig arcunk szépségét emelik ki.

Az őszi–téli ékszertrendek minden kristálya és láncszeme azon dolgozik, hogy kiemelje arcunk szépségét, báját, és meg kell hagyni, egészen jól csinálja. Statement függők, méretes nyakláncok határozzák meg a szezont, és egyúttal teljes szettünket, ha letesszük mellettük voksunkat.

Vintage hangulat

Armani Privé

Armani Privé (Fotó: Imaxtree)

Kristálycsillárokat megszégyenítő módon szikráznak a szezon kedvencei, a strasszokkal, kövekkel ékesített függők, melyek kis feketéink tökéletes kiegészítői lehetnek.

Zara 4995 Ft

Uterqüe 16 490 Ft

Swarovski 135 000 Ft

Vastag láncok, chokerek

Acne Studios

Acne Studios (Fotó: Imaxtree)

A karakteres láncszemekből álló nyakláncok nemcsak, hogy divatban vannak, de csavartak is egyet a szezonok óta velünk lévő trenden, és megjelentek a markáns chokerek medállal, charmmal díszített változatai is. Hangsúlyos darabok, amik a hétköznapok nyakékei lehetnek.

Parfois 6995 Ft

Lauren Ralph Lauren – answear.hu 30 990 Ft

Zara 4995 Ft

Aszimmetrikus függők

Del Core

Del Core (Fotó: Imaxtree)

Megjelenésünk garantáltan egyedi lesz tőlük, más kiegészítő pedig nem is igazán szükséges, ha egy látványos, aszimmetrikus fülbevalót viselünk. Ha már van egy kosárnyi fülbevalónk, magunk is újrapárosíthatjuk őket az aszimmetria jegyében, ám ha biztosra mennénk, célzottan különbözőre dizájnolt párokat is találunk a márkák kínálatában.

Mayol Jewelry – Spark le Monde 9 990 Ft

Patrizia Pepe – answear.hu 28 990 Ft

The Mama Kin 13 900 Ft

Hosszú láncok

Chloe

Chloe (Fotó: Imaxtree)

A méretes láncszemek használata nem korlátozódik a rövid nyakláncfazonokra, karakteres medálokkal ékesített típusait ott találjuk a hosszú láncok választékában is. Ha kedvünk tartja, halmozhatjuk is az élvezeteket, két-három karakteres nyakláncot is divatos most viselni.

AZ Factory – net-a-porter.com 310 €

Massimo Dutti 12 995 Ft

Uterqüe 19 990 Ft

Személyes statement

Isabel Marant

Isabel Marant (Fotó: Imaxtree)

A statement függőkre ne csak látványos kiegészítőként tekintsünk, ha már feltűnőek, legyenek olyanok, amik kifejezik egyéniségünket, stílusunkat. Pusztán divatozásból sem bűn ékszert választani, kár lenne ilyen mereven kezelni a dolgokat, ám tény, hogy egy ékszer nemcsak mutatós, de egyedi is lehet, ha kicsit több időt hagyunk a keresgélésre.

Eva Remenyi 37 900 Ft

Delacier 17 400 Ft

Ilyés Juli  49 900 Ft

Ezt olvastad már?