Denimdolgok: 10+1 alapdarab, aminek ott a helye a ruhatáradban

2021. október 11.
Mutatjuk az őszi–téli szezon legdivatosabb denimjeit.

A trendekre figyelve, de egyéniségét el nem hagyva van köztünk minden szezonban a denim, ami kitermelte már minden ruhakategóriában a maga alapdarabjait. Most őszre és télre is kedvünkre válogathatunk a farmer ruhadarabok közül, mutatunk is néhány izgalmas kreációt.

Mi is tudjuk, egy jól szabott farmer igazi kincs, ha ráleltél az ideális fazonra, tegyél nagy ívben rá, ha épp mást diktálnak a trendek. Azonban ha keresgélésben vagy, érdemes körülnézned a lezserebb típusok között, a mom fittől a bootcutig tucatnyi verzióval találkozhatsz. A slim fithez ráérsz majd utánuk visszatérni, szakadj ki a komforzónádból!

A denim on denim továbbra is népszerű, sőt trendügyileg javasolt, ha szereted halmozni az élményt, ki ne hagyd. Egy színből vagy a farmer több árnyalatából is építheted az outfitet, az anyag maga szuper kapocs lesz majd köztük.

A ruhatípusokat tekintve a farmermini megkerülhetetlen, a kantáros naci a home office kulcsdarabja, egy szép overall pedig első osztályú alternatíva az ingruhákra, amik divatbefektetésnek sem utolsók.

3 fotó megtekintése

Válogatásunkban mindre találsz példát:

Massimo Dutti 19 995 Ft

Levi’s 23 990 Ft

Desigual 199,95 €

Calvin Klein Jeans 119,90 €

H&M 9995 Ft

Zara x Charlotte Gainsbourg 15 995 Ft

Reserved 6995 Ft

Aswear Lab 10 990 Ft

GAP 59,47 €

Mango 7995 Ft

Tommy Hilfiger 139,90 €

Street style fotók: Getty Images

Ezt olvastad már?