Hurrá! Megjelent Eva Remenyi első home kollekciója

2021. november 05.
Eva Remenyi első home kollekciójában, a HERITAGE-ben otthonunk elfeledett ékei elevenednek meg.

Az elmúlt másfél évben mindennél jobban felértékelődött az otthonunkban eltöltött minőségi idő és nagyon fontossá vált, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe melyek erőt adnak a mindennapokban.

A kollekció múltidéző használati tárgyakból, az ünnepi asztal kiegészítőiből és olyan további darabokból áll, melyek akár több funkciót is betölthetnek életünkben.

A selymesen aranyló, tökéletlen felületű, robosztus tárgyak otthonunk meghitt hangulatának őrzői, melyek egy lassabb, egyszerűbb élet felé hívogatnak, és melyeket egyszer mint családi örökséget tovább adhatunk unokáinknak.

Egy különös jelentéssel bíró darab is helyet kapott a kollekcióban, a „Kapaszkodó”. Egy tárgy, mely arra emlékeztet minket, hogy nehezebb napjainkon is találjunk meg a kiutat, a saját kapaszkodónkat. Ha kell merjünk segítséget kérni, merjük felvállalni a gyengeségeinket és ne akarjunk mást mutatni, mint ami van.

A kollekció minden darabja kézzel készült, egyszeri és megismételhetetlen, így minimális eltérések lehetnek az egyes darabok között! 

22 fotó megtekintése

Olvass tovább!