Zendaya Vera Wang Haute-ban vonult a vörös szőnyegen

2021. november 12. |

Zendaya igazi stílusikonná nőtte ki magát az elmúlt években, stylsitjával egyszerűen nem tudnak mellényúlni. Meg is kapta ezért az év divatikonja díjat.

Az 1980-ban alapított CFDA Fashion Awards díjat a divat Oscar-díjának is nevezik, azzal ugyanis a divattervezés kiválóságait tüntetik ki. Az idei eseményt november 10-én New Yorkban rendezték meg, ahol Zendaya és stylistja, Law Rocha kapták a főszerepet: az Eufória főszereplője kapta meg a CFDA 2021 Fashion Icon Award díjat, a fiatal színésznő ugyanis nemcsak az egyik legjobban öltözött híresség, de az általa viselt ruhák olyan marginalizát brandekre, tervezőkre, márkákra irányítják a reflektorfényt, akiknek enélkül esélyük sem lenne betörni a divatiparba.

„Zendaya és én nagyon hálásak vagyunk, hogy az emberek szeretik, amit csinálunk, ahogy az elmúlt években a ruhák használatával történeteket meséltünk el” – nyilatkozta a stylist, és hozzátette, az emberek ma már nem elégszenek meg azzal, hogy lássák a színésznőt, de azt is tudni akarják, hogy egészen pontosan mit visel. Az eseményre választott kétrészes, piros selyemruhával sem volt ez másképp: Zendaya egy Vera Wang couture kreációban és 60 karátnyi Bulgari gyémántban lépett a kamerák elé. Mutatjuk!

Zendaya

Zendaya

Zendaya

Law Rocha és Zendaya

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

Heti kultkedvenc: a Dűne

Heti kultkedvenc: a Dűne

Kíváncsiak vagytok rá, mi mit olvastunk, néztünk vagy éppen milyen régi/új kulturális felfedezést tettünk? Ezen a héten újságíró kollégánk, Czvitkovits Judit meséli el, hogyan került a Dűne hatása alá.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat