Beatrice Borromeo, az arisztokrata stílusikon

2021. november 25.
Grace Kelly unokájának felesége az egyik legjobban öltözködő arisztokrata, aki nem feltétlenül akar lépést tartani az aktuális trendekkel.

Az 1985-ös születésű Beatrice Borromeo, olasz politikai újságíró és modell, még 2015-ben ment feleségül Pierre Casiraghihez, Grace Kelly unokájához – és talán nem meglepő, hogy a legstílusosabb arisztokraták között tartják számon. 2021-ben például ő lett a Dior nagykövete is.

A fiatal édesanya legutóbb a a monacói nemzeti ünnep tiszteletére rendezett királyi rendezvényen irányította magára – pontosabban Dior szettjére – a reflektorfényt. Fekete-fehér, széles karimás kalapja, magasan zárt blúza, fekete kabátja, fehér szoknyája és elegáns magas sarkúja a klasszikus elegancia tökéletes összjátéka, ami bár első ránézésre visszafogott és minimalista, minden elemében hibátlan. Stílusszakértők szerint Beatrice Borromeo az élő példa arra, hogy bár rohamtempóban váltják egymást a legkülönbözőbb trendek, a klasszikus darabok soha nem mennek ki a divatból.

Az egykori modell szettjeit már az esküvője óta árgus szemmel figyelik a kritikusok, a nagy napon ugyanis összesen négy ruhát viselt: kettő Valentino és kettő Armani Privé ruhát választott magának.

Kattints a képre és nézd meg Beatrice szettjeit!

7 fotó megtekintése

Forrás: Graziamagazine Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!