5 alkalom, amikor Maxima holland királyné bebizonyította, mennyire nőies a nadrág

2021. november 13.
Maxima holland királyné nagyon laza, egyáltalán nem ragaszkodik a klasszikus értelemben vett „királynés ruhákhoz”: szívesen visel nadrágszoknyát, nadrágkosztümöt, imádja az élénk színeket, és ahelyett, hogy sofőrrel autózna, gyakran pattan biciklire.

Maxima holland királyné három hercegnő anyukája, aki mindig nagyon ad a megjelenésére, ám nemcsak szoknyák és tűsarkú cipők sorakoznak a gardróbjában, hanem szép számmal akadnak benne nadrágok is, amik viselése közben cseppet sem veszít nőiességéből, sőt! Nagyszerűen állnak neki, és kilométerekről látszik rajta, mennyire magáénak érzi ezt a stílust.

5 alkalom, amikor Maxima holland hercegnő fiús ruhábn is nőies volt

Mennyire menő összefutni a kerekező királyi párral?

Ez a narancsszínű nadrágkosztüm az újabb ékes bizonyíték arra, milyen szívesen bújik élénk színű ruhákba a holland királyné. Ezt a nadrágkosztümöt – amit egyébként Katalin hercegné, Letícia királyné és Meghan Markle is szívesen magára ölt – egy utrechti találkozón viselte. A tyúklábmintás blézert széles, nagy csattal ellátott öv dobta fel – mindez a belga tervező, Natan érdeme. Köztudott az is, hogy a királyné imádja a szokványostól eltérő kiegészítőket, amiket ezúttal bézs színben válogatott össze – a bros, a táska és a cipő árnyalata tökéletesen passzolt egymáshoz.

5 alkalom, amikor Maxima holland hercegnő fiús ruhábn is nőies volt

Egy ízig-vérig fiús programhoz sportos öltözet dukál: Maxima holland királyné egy közlekedési és logisztikai rendezvényen jelent meg ebben az egyszerűnek tűnő, mégis rafinált összeállításban. A farmer-póló kombinációt gondolta tovább kedvenc tervezője, Natan – a bő szárú farmerhez egy fehér pamutpólót választottak, aminek vállára hatalmas, masniszerű dísz került. Magas talpú, fonott bőrből készült szandállal, farmerkék táskával és méretes fülbevalóval tette teljessé viseletét.

5 alkalom, amikor Maxima holland hercegnő fiús ruhábn is nőies volt

A holland királyi családban hagyománnyá vált, hogy nyaranta a kertben fotózkodnak, Maxima és férje mellett a kamera elé állnak lányaik, az alakja miatt gyakran kritizált Amalia hercegnő és húgai, Alexia és Ariana hercegnő. Tavaly ehhez a képhez a királyné nem élénk színű ruhát választott, hanem a visszafogott színekbe öltözött családtagjaihoz igazodva fehér nadrágkosztümbe bújt. Maxima a blézer alatt egy fehér bodyt viselt, nadrágjára pedig fémcsatos öv került. Ahogy mindig, ezúttal is ügyelt arra, hogy kiegészítői összhangban legyenek viseletével: magas talpú cipője olyan színben pompázott, mint a derekát körbefogó öv.

5 alkalom, amikor Maxima holland hercegnő fiús ruhábn is nőies volt

Sokak szerint a holland királyné azért imádja annyira a narancs, a sárga, a piros és a rózsaszín élénk árnyalatait, mert a napsütötte Argentínában nőtt fel. A Natan tervezte napsárga nadrágkosztümöt egy erdőlátogatásra vette fel, és a duplasoros gombokhoz tökéletesen illő fekete blúzzal, cipővel és táskával tette harmonikussá az összeállítását.

5 alkalom, amikor Maxima holland hercegnő fiús ruhábn is nőies volt

Tavaly a járványhelyzet miatt Hollandiában is megállt az élet, és ahogy a hétköznapi emberek, úgy a királyi család is az otthonában töltötte ideje nagy részét. Miután a veszély alábbhagyott, és minden kezdett visszatérni a régi kerékvágásba, Maxima királyné is elfogadta a Hágai Szépművészeti Múzeum meghívását. Úti célját testőrei kíséretében biciklivel közelítette meg, és boldogan üdvözölte a kerékpárúton közlekedőket. Az öltözete sportosan elegáns volt: ahogy tőle megszokhattuk, élénksárga inget választott egy színben tökéletesen passzoló nadrággal és fülbevalóval, bronzszínű balerinacipővel és hozzá hasonló árnyalatú, nagy fülbevalóval. Mindezek fényében nem is csoda, hogy a holland sajtó gyakran emlegeti Maximát napsugár királynéként!

5 alkalom, amikor Maxima holland hercegnő fiús ruhábn is nőies volt

5 alkalom, amikor Maxima holland hercegnő fiús ruhában is nőies volt

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?