50. születésnapját ünnepli a Manolo Blahnik

2021. november 26.
Fennállásának fél évszázadát egy arany kollekcióval ünnepli a luxus cipőmárka.

Manuel „Manolo” Blahnik Rodríguez spanyol divattervező 1971-ben alapította luxus márkáját, aminek ötvenedik évfordulóját most egy arany kollekcióval ünnepli, amiben mindent bevet, ami tipikus Manolo Blahnik: rojtok, tollak, fémdíszítések, makramék sorakoznak a lábbeliken, amelyekért olyan A-listás celebek rajonganak, mint Anjelica Huston, Victoria Beckham, Kate Moss, Naomi Campbell, Sandra Bernhard – és a cipőjét körömlakkal átfestő Blake Lively.

Manolo Blahnik

„Mindig is szerettem a BB-cipőket” –  nyilatkozta Victoria Beckham. – Az egyik legviccesebb emlékem, amikor egy pár Manolo cipőben, padlógázzal vezettem a Spice Bust a Spice World forgatásán.”

„Egyike azoknak a karizmatikus figuráknak, akikből ma már csak nagyon kevés van. Ő azokban az elegáns időkben lett művész, amikor az emberek még figyeltek a részletekre” – mondta Sandra Bernhard színésznő Manolo Blahnikról. – Azt hiszem, ez az, ami miatt még mindig vonzza az embereket. Az ilyen jellegű szépségnek van egyfajta mágnessessége. Körülötte akarsz lenni. Birtokolni akarod.”

Az arany kapszulakollekciót ITT tudod megnézni!

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!