Obamáék Valentin-napi köszöntésénél nem láttunk szebbet

2021. február 16.
Barack és Michelle Obama 1992-ben házasodtak össze, tavaly októberben ünnepelték 28. házassági évfordulójukat, és még mindig ugyanúgy imádják egymást, mint az elején.

Nem csak Valentin-napon szereti egymást az Obama-család, ám ezúttal ennek apropóján osztották meg közösségi oldalukon, milyen fontosak egymásnak. „Boldog Valentin-napot! Az élet mindig fényesebb, amikor melletted vagyok” – írta férjének Michelle Obama két olyan kép mellé, amelyen együtt láthatók.

A volt amerikai elnök, Barack Obama nemcsak a feleségének, hanem két lányuknak, a 22 éves Maliának és 19 éves Sashának is boldog Valentin-napot kívánt Instagram-posztjában. „Boldog Valentin-napot annak a három embernek, akiknek mindig sikerül mosolyt csalni az arcomra. A ragyogó fényetek mindent vidámabbá tesz” – írta a családi kép mellé Barack Obama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Az 59 éves Barack és az 57 éves Michelle Obama 1992-ben házasodott össze, azután, hogy Chicagóban megismerkedtek és randizni kezdtek. A család a tavalyi év nagy részét együtt töltötte a karanténban. A házaspár gyakran mutatja ki egymás iránti szeretetét nyilvánosan is, szívesen osztanak meg képeket a nyaralásaikról, évfordulókról, születésnapokról, de más különleges alkalmakról sem feledkeznek meg.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvastad már?