Meghalt Bo, az Obama család kutyája

2021. május 11.
Elveszítette harcát a rákkal szemben az Obama család imádott kutyája, Bo. A korábbi amerikai elnök és first lady szomorúan búcsúzik a család kedvencétől.

„2008-ban, az elnökválasztási kampányban ígértük meg a lányainknak, hogy a választások után kapnak egy kutyát. Ekkoriban Bót a lányoknak szántuk társaságnak. Nem is gondoltuk, hogy milyen sokat jelent majd nekünk, mindannyiunknak” – írta Michelle Obama közösségi oldalán. 

obama-csalad-kutya-meghalt

A korábbi first lady a portugál vízikutyát úgy jellemezte, mint ami folyamatos, megnyugtató jelenlétével járult hozzá a család életéhez az elmúlt tíz évben. Felidézte a szép emlékeiket, amikor lányaikat, Sashát és Maliát az iskolából hazatérve üdvözölte. Michelle Obama elárulta, hogy otthon érezte magát az ovális irodában, mindenhova labdával a szájában ment, és a légi bemutatókat is szerette. „Amikor az életünk lelassult, akkor is ott volt, segített, amikor a lányok egyetemre mentek, hogy ne legyen annyira üres a fészek” – tette hozzá Michelle Obama. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Senki sem volt boldogabb, mint Bo, amikor Barack, Michelle és a lányok több időt töltöttek otthon a járvány miatt. „Amikor minden családtagja egy fedél alatt volt, pont, amikor megérkezett hozzánk. Mindig hálás leszek, hogy Bo és a lányok olyan sok időt tölthettek együtt, amikor közeledett a vég” – osztotta meg Barack Obama is érzéseit imádott kutyájukkal kapcsolatban.

obama-csalad-kutya- meghalt

„Pont olyan volt, mint amilyen kutyára szükségünk volt, több is volt, mint amiről valaha álmodtunk. Nagyon fog hiányozni” – írta a korábbi amerikai elnök.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!