A legfrissebb street style inspirációk a mintás nadrágokhoz

2022. január 24.
Minél színesebbek, annál vonzóbbak a mintás nadrágok, melyek a 2022-es divattrendek meghatározó elemei lesznek.

Hódítanak a mintás nadrágok, 2022 a férfi- és női divatban is a gazdagon tarkított, kontrasztos színhasználattal dolgozó pantallók éve lesz. A hetvenes évek pszichedelikus mintái gyakori elemeknek számítanak, melyek mellett az apró logómintás változatok is megsokasodtak az elmúlt időszakban.

A mintás nadrágok esetén bevált öltözködési mód, ha szettünk többi elemét annak meghatározó színeiből választjuk ki, igyekezve, hogy letisztultabbá tegye az összképet, kiegyensúlyozza a gazdag mintázat látványát.

lány mintás nadrágban

A karakteresség persze ettől még nem vész el, pláne ha a felsőnk a nadrág élénkebb árnyalatát viszi tovább. Izgalmas megoldást nyújt az is, ha nadrágunk színeit egymásra rétegezve viseljük:

kockás nadrágos szett

Ha ennél is bevállalósabb vagy, kapd elő a színkört, és nézd meg, melyek lehetnek nadrágod fő színének komplementerárnyalatai, és a felsődet, kabátodat ennek megfelelően válaszd ki. Nagyon látványos, karakteres szettek születhetnek ezáltal.

A minták halmozása is járható útnak számít, nadrágodhoz érdemes lehet mintájában megegyező blézert is választani. E ruhadarabok külön-külön is ékei lehetnek szettjeidnek, együtt pedig igazán szemrevaló párost alkotnak. Ha nem akarod, hogy bazári legyen a látvány, válassz sötétebb árnyalatú, kevésbé kontrasztos mintázatú nadrágkosztümöt, ne aggódj, ha együtt viseled őket, így is vonzani fogja a tekinteteket.

Ha megtetszett a mintás nadrágok trendje, mutatunk néhány szuper darabot, melyek közt találsz elegánsabb, sportosabb és otthoni ücsörgésre termett nadrágokat is.

Tomcsanyi 54 899 Ft

Mango 9995 Ft

Marc Cain – Van Graaf  74 990 Ft

Aeron 135 990 Ft

Reserved 15 995 Ft

Pull & Bear 9995 Ft

Zara 7995 Ft

Pinko 95 €

Boss 

Baum und Pferdgarten – Spark le Monde 79 990 Ft

Ezt olvastad már?