Összeállt a Birkenstock és a Manolo Blahnik

2022. március 17.
Mutatjuk, mi történik, ha két teljesen különböző világ találkozik: piacra dobták a Carrie Bradshaw-beütésű Birkenstock x Manolo Blahnik lábbeliket.

Extravagáns Manolo Blahnik külsőt kaptak a Birkenstock papucsok, amelyek így nemcsak pokoli kényelmesek, de elbűvölőek is lettek.

Az exkluzív kapszulakollekció a Birkenstock két klasszikusát, az Arizona és a Boston papucsokat gondolja újra, amelyeket méretes kristályokkal raktak ki, illetve királykék, fukszia és fekete színben, fényes és matt változatban tervezték meg azokat úgy, hogy a spanyol tervező stílusát összetéveszteni ne lehessen. (Arra talán sokan emlékeznek, hogy Manolo Blahnik Carrie Bradshaw kedvenc tervezője volt a Szex és New Yorkban). A két márka együttműködésének célja az volt, hogy időtálló, minőségi dizájndarabokat tervezzenek.

Nem ez az első alkalom, hogy a két brand összeállt, a Manolo Blahnik és a Birkenstock rendkívüli együttműködése még 2020-ban kezdődött, amikor Manolo és unokahúga, Kristina Blahnik bevállalták, hogy szerepelnek a Birkenstock tavaszi–nyári kampányában. „A Birkenstock mindig is a ruhatáram része volt – imádom és sokat hordom. Örülök az együttműködésnek. Csodálatos dolog a Manolo Blahnik esztétikája a Birkenstock mindennapi kényelmével kombinálni!” – mondta a nemrég az ötvenedik szülinapját ünneplő tervező.

A papucsok ára 495 és 595 euró között mozog, a kollekciót pedig március 24-én dobják piacra.

Forrás: Vogue Fotó: Birkenstock x Manolo Blahnik

Olvasd el ezt is!