Esküvői ruha tornacipővel? Így lesz tökéletes az összhatás!

2022. április 10.
Míg régen teljesen elképzelhetetlen volt, addig ma az igazán bevállalós menyasszonyok egy percig sem törik a fejüket, hogy felvegyenek-e tornacipőt az esküvőjükre a klasszikus magas sarkú cipők helyett. Mutatunk néhány inspirációt, ha tőled sem áll távol ez a vagány párosítás!

Minden pár szeretné, ha az esküvője emlékezetesen jól sikerülne, amihez sok más mellett hozzájárulhat az is, ha a megszokottól eltérő módon öltöznek fel a főszereplők – de akár a meghívott vendégeket is biztathatják arra, hogy a klasszikus elegáns ruhák helyett érkezzenek lazább öltözékben. Szuper választás lehet a tornacipős esküvő, ami sok szempontból praktikusabb a tűsarkús menyegzőnél!

Esküvői ruha tornacipővel? Így lesz tökéletes az összhatás!

Akik inkább a tradicionális irányvonalat követik, most könnyen lehet, hogy a szívükhöz kapnak, pedig tornacipős esküvő alatt már jó ideje nem feltétlenül edzőcipőt kell érteni: elképesztően mutatós esküvői tornacipők közül lehet ma már válogatni, amiket az esküvőhöz illő színekkel és kiegészítőkkel fel lehet dobni.

Ezt akár az ifjú pár is megvalósíthatja, elég néhány flitterrel, gyönggyel, szaténszalaggal vagy textilfilccel felszerelkezni, és kezdődhet az alkotás, de persze a személyre szabott cipődíszítést rendelésre is el lehet készíttetni, akár hófehér a kiszemelt tornacipő, akár más színben pompázik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anda Mihaela Pop (@p.anda.m)

Tökéletes lehet az összhang a menyasszonyi csokor, a lagzi színvilága és a tornacipőn fellelhető árnyalatok között, így senkinek nincs oka a megdöbbenésre! Ha a vőlegény is kapható a tornacipős esküvőre – márpedig a harmónia kedvéért reméljük, hogy így van! az ő lábbelijét is úgy kell megválasztani, hogy illeszkedjen az inge, a nyakkendője vagy az öltönye zsebébe kerülő virágok színéhez!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dream Big Apparel (@dream_bigapparel)

Nem utolsó szempont, hogy a tornacipőben igazán kényelmes az egybekelés, nem valószínű, hogy szorít, tör vagy nyom a nagy napon, míg a tűsarkú cipőkkel ez könnyebben megeshet, főleg akkor, ha a viselője nem „járatja be” előre és/vagy a táncba is belejön a lagziban. Arról nem is beszélve, hogy az esküvői fotózáson is csodásan mutathat a tornacipős pár – vagy a sneakerbe bújt teljes násznép!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?