Ez a nadrágfazon szorítja most háttérbe a skinny farmert

2022. április 17.
Sőt, nem csak a skinnyt – a széles szárú szövetnadrágok most igazán a farmerek hatalmára törtek.

Maximumon pörög a széles szárú nadrágok divatja, mely az irodasikkel karöltve látványos szövetszépségeket tol elénk a tavaszi–nyári szezonra. A nadrágok szára nemcsak méretes, de esetenként a földet verdesően hosszú is, amely ugyan a praktikum értékéből jócskán levon, be kell látnunk, van bennük vagányság – ha pedig koszolódik, hát legfeljebb vágatunk belőle.

Fotó: Christian Vierig/Getty Images

Persze a culotte fazon sem ritka a szépen libbenő nadrágokból, a színeket tekintve pedig a decens fekete-barna vonal mellett a fűzöld, pink és élénk mintás változatok kínálnak látványos opciót.

Fotó: Christian Vierig/Getty Images

Lazaságuk sportcipővel, később papuccsal a végletekig fokozható, ám meg kell jegyezni, pár centis sarokmagasság optikailag szépen nyújtja az alakot és kompenzálja a nadrág láberősítő hatását.

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Színben, mintában passzoló blézerrel nagyon divatosak, sőt, mivel e kabátkák önmagukban is népszerűek, ha tehetjük, érdemes párban beszerezni őket. Máskülönben a sportos pamutpólótól a crop topig bátran variálhatjuk, jól mutatnak melléjük a szűk felsők, ha pedig lezserebb fazon felé húz a szívünk, tűrjük be, úgy lesz igazán szuper majd az összkép.

Fotó: Streetstyleshooters/Getty Images

Wide leg nadrágokat a farmerek közt is találni szép számmal, ám mellettük (vagy helyettük?) érdemes a szövet- és szaténváltozatok közt szétnézni, amelyek jóval elegánsabb vonalát képviselik a trendnek.

VIKTORIAVARGA 175 €

COS 89 €

Answear Lab 12 990 Ft

Reserved 13 995 Ft

Massimo Dutti 27 995 Ft

Apriori – Van Graaf 19 990 Ft

Celeni 59 900 Ft

F&F 7490 Ft

Zara 10 995 Ft

Mango 15 995 Ft

Ezt olvastad már?