10 virágos ruha, ami nyarat csinál a tavaszból

2022. április 22.
Még nem pántosak, de már nagyon virágosak a tavaszi kollekciók darabjai.

A nyári ruhácskák minden centijének jól áll a légies színek és látványos virágok kavalkádja, de mi a helyzet akkor, ha papucs helyett még elkel a félcipő, és nem divatozásból rétegezzük magunkra a kardigánt és a dzsekit is reggelente? Mutatjuk a tavasz virágos ruháit.

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta (Fotó: Imaxtree)

Sok kis apró, vagy pár méretes virág is díszítheti ruhádat, fő, hogy a bátran tobzódjanak rajta a minták és színek. Egy maxiruha szinte festővászonként kínálja magát, hogy terjedelmes anyagát beborítsák a virágok, a tavaszi–nyári szezonban pedig különösen divatosak lesznek ezek a típusok.

Rixo

Rixo (Fotó: Imaxtree)

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire (Fotó: Imaxtree)

A körömcipő vagy a szezon kedvence, a slingback remekül mutat velük, érdemes kis időre félretenni a sneakert, és egy színben harmonizáló magas sarkút választani.

Laura Biagiotti

Laura Biagiotti (Fotó: Imaxtree)

A különböző ráncolások és hajtások legalább annyira fokozzák a ruhák romantikus báját, mint a fodrok, érdemes körülnézni körükben is. A decensebb vonalat a wrap dress és az ingruha határozza meg, a könnyed munkahelyi szettek alapdarabjai lehetnek virágos változataik.

Badgley Mischka

Badgley Mischka (Fotó: Imaxtree)

Pántok helyett tavaszra még jöhetnek a puffos ujjak, az élénk színekből azonban ne adjunk alább, és lám, minitől a maxiig mennyi lehetőség vár ránk, ha a virágos ruhákról van szó.

Zara 15 995 Ft

Tomcsanyi 70 402 Ft

Reserved 13 995 Ft

Apriori – Van Graaf 29 990 Ft

Medicine – answear.hu 15 990 Ft

Max & Co. 88 800 Ft

Tommy Hilfiger 189,90 €

Twinset 292 €

C&A 49,99 €

Mango 23 995 Ft

Ezt olvastad már?